Dit verdwijnt binnenkort van Netflix

News
dinsdag, 07 februari 2023 om 21:00
netflix tvf1672401228
Er worden maandelijks nieuwe films en series toegevoegd op Netflix. Om dat te kunnen blijven doen moet er ook plaats gemaakt worden voor die nieuwe projecten. Hieronder kun je zien wat je nog snel moet kijken voor het verdwijnt.

Hitman’s Wife’s Bodyguard

De laatste Hitman’s Wife’s Bodyguard werd vier jaar geleden uitgebracht en de bodyguard Micheal (Ryan Reynolds) en de huurmoordenaar Darius (Samuel L. Jackson) zijn nog steeds bevriend.
Op Netflix is de volgende omschrijving te lezen: Vier jaar na de gebeurtenissen uit het vorige deel onderhouden de bodyguard Micheal en de huurmoordenaar Darius nog steeds een vriendschapsband. Ditmaal bundelen ze aan de Amalfikust hun krachten om Europa te redden van een machtige wraakzuchtige persoon. Ook wanneer het leven van Sonia bedreigd wordt moeten ze alles op alles zetten.

Verwijderde series

Deze maand zullen ook veel series worden verwijderd om de nodige ruimte te maken voor nieuwkomers. Hieronder lees je de series die binnenkort worden verwijderd samen met de bijbehorende Netflix omschrijving.
  • The Young Pope
‘The Young Pope’ vertelt het verhaal van het begin van Paus Pius XIII zijn pontificaat. Pius XIII werd geboren als Lenny Balardo en staat bekend om zijn complexe karakter en zijn conservatieve keuzes en betrekking tot obscurantisme maar toch vol mededogen voor zwakken en armen.
  • For Life
Aaron Wallace zit een levenslange gevangenisstraf uit voor een misdaad die hij niet heeft begaan. In de gevangenis schoolt hij zichzelf tot advocaat om zijn onschuld aan te tonen en de procederen voor andere gevangenen. Zijn zoektocht naar vrijheid wordt gedreven door zijn wanhopige verlangen om terug te keren naar de familie van wie hij houdt.
  • Blue Exorcist
De wereld bestaat uit twee vlakken: Assiah, bewoond door mensen en Gehenna, bewoond door demonen. Enkel door middel van bezetenheid kan er tussen de werelden gereisd worden. In een wanhopige poging om Assiah te veroveren stuurt Satan de heerser van Gehenna, zijn zoon Rin. Het is zijn bedoeling om bezit van Rins lichaam te nemen. Maar Rin blijkt een lastige tiener te zijn. Als hij ontdekt dat Satan zijn vader is wil hij een opleiding tot exorcist volgen, zodat hij samen met zijn tweelingbroer Yukio kan vechten om Assiah te verdedigen.
  • The Bold Type
De serie onthult een Glimp van de uitzinnige levens en liefdes van diegene die verantwoordelijk waren voor het wereldwijde blad Scarlet. De opkomende generatie van Scarlet vrouwen leunt op elkaar als ze hun eigen stemmen vinden in een wereld van intimiderende leiders. Samen verkennen zij seksualiteit, identiteit, liefde en mode.
  • Wallander
Centraal staat de existentialistische Kurt Wallander, een Zweedse politie-inspecteur die werkt in de stad Ystad. Hier werkt hij samen met zijn team om samen een schokkend gold moorden te onderzoeken.
  • Anne+
Net voordat Anne gaat emigreren naar haar grote liefde Sara in Montréal, keurt haar uitgever het manuscript dat ze heeft ingediend voor haar eerste boek af. Wat heeft Anne nou eigenlijk te vertellen? Noodgedwongen gaat Anne op zoek naar wat ze wil in het leven, want niet alleen het hoofdpersonage uit haar boek lijkt te zijn afgedwaald.

Populair Nieuws