Dit is wanneer Super Nintendo World opent in de Verenigde Staten

News
zondag, 13 maart 2022 om 8:00
fngamy2wyaevfzmlargef1646989051
Mario heeft al een tijdje zijn eigen pretpark als onderdeel van Universal Studios in Japan, maar nu is er eindelijk een openingsdatum voor de Verenigde Staten. Vanaf 2023 kunnen we ook in Universal Studios Hollywood via een Warp Pipe de wereld van Mario en zijn vrienden betreden.
Universal Studios kondigde vorig jaar al aan dat Mario ook naar zijn parken buiten Japan zou komen. Eigenlijk zou Super Nintendo World eerst in Orlando geopend worden, maar die opening is uitgesteld.
Volgens de officiële aankondiging wordt het gebied een ‘visueel spektakel van levendige kleuren en vindingrijke bouwkunst, gelegen in een nieuw uitgebreid gebied van het pretpark, met een baanbrekende attractie en interactieve gebieden, waar het hele gezin plezier van kan hebben’. Uiteraard komen er ook winkels en eetgelegenheden in het thema van Mario.

Hoe ziet Super Nintendo World Japan eruit?

In Universal Studios Japan verbindt een Warp Pipe de rest van het park met Super Nintendo World. Met een speciale armband, de Power-Up Band, kun je punten verzamelen door bijvoorbeeld tegen blokken te slaan. Via een app kun je je punten bijhouden. Zo voelt het echt alsof je in een videogame zit.
Op dit moment zijn er nog maar twee attracties: een achtbaan geïnspireerd door Mario Kart in Bowsers kasteel en een attractie waarin je samen met Yoshi op zoek gaat naar Captain Toad. Er is daarnaast nog veel meer te doen aan de hand van minigames om punten te verzamelen met je Power-Up Band. En natuurlijk kun je ook Mario, Luigi, Prinses Peach en Toad ontmoeten.
Als je honger hebt kun je terecht in het restaurant van Toad, waar je via de ramen een kijkje krijgt in het Mushroom Kingdom. In plaats van het pretpark zie je een geanimeerde wereld waar verschillende Toads rondrennen.
De Hollywood versie wordt niet een exacte kopie van de Japanse versie, maar het geeft je wel een idee van wat je kunt verwachten.

Populair Nieuws