Dit is wanneer je Killers of the Flower Moon op een streamingdienst kan kijken

News
zondag, 07 januari 2024 om 9:00
schermafbeelding 2023 09 21 om 210402f1697792565
Het is bekend wanneer Killers of the Flower Moon op een streamingdienst te zien is. De film zal op 12 januari te streamen zijn op Apple TV+.
De film van top regisseur Martin Scorsese bevat een behoorlijke ensemblecast met onder andere Leonardo DiCaprio, Robert De Niro en Lily Gladstone. Killers Of the Flower Moon werd erg goed ontvangen vorig najaar door zowel critici als filmfans en belooft ook komend seizoen erg in de prijzen te vallen.
De film kreeg wel kritiek te verwerken vanwege de erg lange speelduur van de film (namelijk 206 minuten, bijna 3 en een half uur). Deze, op het eerste oog nogal overdreven, lange film kon zelfs niet een pauze verwachten in sommige bioscoopzalen in Nederland. Dat stelden de meeste filmfans niet op prijs stellen. Deze mensen kunnen dus straks de film thuis kijken en hun eigen tempo bepalen.

Waar gaat de film over?

De film gaat over Ernest Burkhart (gespeeld door Leonardo DiCaprio) en zijn valse en slinkse oom William Hale (gespeeld door Robert De Niro) die in de jaren 20 door middel van het huwelijk geld willen aftroeven van door olie geworden rijke en inheemse Amerikanen.
Killers of the Flower Moon wist ondanks de vele lof die het ontving nog geen enorme hit in de box office te blijken. Met een budget van om en nabij 200 miljoen (exclusief reclame voor de film) wist de film slechts een miserabele 156,3 miljoen te verdienen aan filmkaartjes.

Populair Nieuws