Dit zijn de 5 nieuwe DC series voor dit jaar

News
zaterdag, 04 februari 2023 om 19:00
Het DC-filmuniversum is volop in beweging. De nieuwe bazen van DC Studios James Gunn en Peter Safran hebben recent een enorme reeks nieuwe films en series aangekondigd. Hieronder geven we de 5 nieuwe serie titels.

1. Creature Commandos

James Gunn heeft deze zevendelige animatieserie geschreven en deze is al in productie. De komische incarnatie was een team van klassieke monsters die waren samengevoegd tot een team om tegen nazi’s te vechten.
De cast moet nog worden aangekondigd, maar de studio is van plan acteurs te casten om hun rollen in te spreken en ze live te spelen als ze naar het grote scherm gaan. De zeven hoofdpersonen zijn Rick Flag, Sr., Nina Mazursky, Dr. Phosphorus, Eric Frankenstein, G.I. Robot en weasel. Gunn bevestigde ook dat de hoofdpersoon The Bride of Frankenstein zal zijn.

2. Waller

Volgend op de cliffhanger van seizoen één van Peacemaker, wordt gezegd dat de titelloze Amanda Waller-serie van James Gunn een veel serieuzere kant heeft. Viola Davis is al gecast voor deze serie. Ze gaat verder met haar rol van The Suicide Squad.

3. Booster Gold

Booster Gold draait om een DC-personage dat uit de toekomst komt en terugkeert om zich voor te doen als superheld.

4. Green Lantern

De langlopende Green Lantern-serie van Greg Berlanti is volledig geschrapt en vervangen door deze tv-serie die wordt beschreven als True Detective. Het zal gaan over Hal Jordan en John Stewart en speelt zich af op aarde.

5. Paradise Lost

Deze HBO-Max-serie keert terug naar de wereld van Wonder Woman. De serie speelt zich af voor de gebeurtenissen in de Wonder Woman-films en heeft waarschijnlijk een volledig vrouwelijke cast.