Update - Dit is waar PS Plus abonnementen deals het goedkoopst zijn

News
woensdag, 23 november 2022 om 8:00
playstation plus newf1655289162
Online gamen is fijn, veel leuker dan wellicht alleen. Maar als je een PlayStation 4 of PlayStation 5 bezit heb je daarvoor wel een online abonnement nodig, het zogeheten PlayStation Plus (PS Plus). Wij zetten voor je op een rij waar je door Black Friday dit PS Plus abonnement het voordeligst kan scoren.

Update

Onderstaande deals zijn vanwege Black Friday en Cyber Monday inmiddels weer voorbij.

Oorspronkelijke bericht

De handigste optie is wellicht in de PlayStation Store, de digitale winkel van de spelcomputers. Sony geeft mensen daar nu 25 procent korting op de verschillende abonnementen. Sinds eerder dit jaar zijn er namelijk drie abonnementsvormen en ze zijn nu alle drie in de aanbieding.
Scoor simpel de Black Friday deal voor PS Plus in de Store
De aanbieding is geldig tot en met 28 november. Het abonnement is bij aankoop meteen gekoppeld aan je account. Simpeler kan het bijna niet.
Al kan het natuurlijk ook zo zijn dat je iemand een cadeautje wilt geven en je misschien liever een code in de e-mail ontvangt. Dit kan bij Startselect. Bovendien is de prijs daar nog ietsje voordeliger, want daar betaal je voor dezelfde abonnementen 44 euro (Essential), 74 euro (Plus Extra) en 89 euro (Premium).

Meer betalingsopties

Een ander voordeel is dat de betalingsopties veel uitgebreider zijn. Waar je in de Store enkel kunt betalen met American Express, Visa, MasterCard, Paypal, Paysafecard en Ideal heb je daar bij Startselect nog de opties: Betaal later dan 30 dagen (+1.76 euro), Google Pay, Bankoverschrijving, Paysafecard, Bancontact, Skrill, Amazon Pay, Przelewy, Rapid Transfer en Neteller.

Game Mania heeft PS Plus ook in de sale

Tot slot heeft ook Game Mania het abonnement in de verkoop. Codes kunnen online besteld worden. De winkel hanteert min of meer dezelfde prijzen als Sony zelf.
Heb jij al Black Friday deals gehaald?
Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op 2 december 2022

Populair Nieuws