Dit is de meest gewilde LEGO set om te kopen

News
maandag, 22 april 2024 om 7:00
lego 708088 1280
Wie nog een cadeautje zoekt voor iemand die van LEGO houdt, stelt zichzelf misschien de vraag wat een populair LEGO-pakket is. Wij hebben het antwoord voor je en het is nog een betaalbare set ook.
Het zal geen verrassing zijn dat de franchise Harry Potter nog altijd enorm populair is. Het lijkt wel alsof alles wat er om de boeken heen is gemaakt, een gouden status heeft bereikt. Want alles vliegt als zoete broodjes over de toonbank, zo ook LEGO Harry Potter.
Bij Bol is de meest populaire LEGO set dan ook een Harry Potter item: LEGO Harry Potter Dobby de Huis-elf Figuur Set.
LEGO Harry Potter Dobby de Huis-elf Figuur Set - 76421 Image
LEGO Harry Potter Dobby de Huis-elf Figuur Set - 76421
EUR23.99
Op voorraad
Koop op bol.

Weet je nog wie Dobby is?

Dobby is de huis-elf van de films die met een hoge stem enorm schattig was en flink wat fans heeft vergaard. Op Bol. Staat de volgende omschrijving:
‘De direct herkenbare figuur heeft een beweegbaar hoofd en verstelbare armen en vingers zodat Dobby de meegeleverde accessoires kan vasthouden. Er is een gedetailleerd bouwbaar model van Harry Potters sok met het dagboek van Marten Vilijn dat Harry gebruikte om Dobby te bevrijden en tante Petunia's 'zwevende' taart om herinneringen aan klassieke scènes op te roepen.’
Het LEGO-pakket van Dobby is 19 centimeter groot en kids kunnen ook de LEGO Builder app gebruiken.

Wat kost LEGO Harry Potter Dobby de Huis-elf Figuur Set?

Het is een ideaal LEGO-pakket om cadeau te doen, want het item kost slechts 23,99 euro. Ideaal dus als cadeautje.
In de reacties staat overigens iets grappigs van iemand die het pakket al gekocht heeft: ‘We hebben Dobby bevrijdt uit zijn doos, in elkaar gezet en daarna hem zijn sok gegeven. In dit huishouden hoeft Dobby dus geen huishoudelijke taken te doen maar staat hij te shinen in de boekenkast naast de Harry Potter boeken! Erg blij met deze aankoop!’
Wat is jouw meest recente LEGO-aankoop? Laat het ons gerust weten in de comments.