Nieuw op Netflix - Bo Burnham: Inside

News
maandag, 31 mei 2021 om 18:00
netflix 5432181 1920f1624351287
Netflix voegt continu nieuwe content toe en ook nu weer krijgen we een nieuwe show. Dit keer is het niemand anders dan Bo Burnham met een comedy-drama special: Bo Burnham: Inside. Geheel gefilmd tijdens de COVID-19 pandemie vanuit huis, zonder crew en zonder personeel. Het is een unieke en gedurfde show, maar als het in de smaak valt, een geweldige show om te mogen aanschouwen.
Bo Burnham heeft een unieke en agressieve manier van comedy overbrengen. Hij pakt soms de meest heftige onderwerpen met beide handen aan en probeert het om te buigen naar iets grappigs. Soms is dat erg leuk, soms pakt dat wat minder goed uit, maar dat hoort er allemaal bij. Burnham heeft ondertussen drie andere shows achter de rug, waaronder een Netflix Original, Make Happy. Ook heeft hij een eigen film gemaakt, Eighth Grade en speelde hij in Promising Young Woman en brengt hij nu een hele nieuwe show met Bo Burnham: Inside.
Burnham heeft tijdens het maken van zijn eerste show last gehad van paniekaanvallen en begon daarom een tijdje te werken aan films en heeft een eigen boek geschreven ‘Egg Head’.

Bo Burnham creëert chaos met muziek

Net als in voorgaande shows, werkt Bo Burnham in Inside veel met muziek, maar dit keer zonder publiek of input van anderen. Hij stond er helemaal alleen voor en weet weer een zooitje te maken op een digitaal podium met gekke muziek en een unieke humor.
En met het feit dat Burnham de hele show alleen heeft gefilmd, bewerkt en bedacht, is er een kans dat dit de vorm waarin comedyshows gegeven gaan worden, flink gaat veranderen.
Check hieronder de trailer!

Populair Nieuws

Laatste Reacties