Call of Duty: Warzone Battle Royale officieel aangekondigd!

  Het is dan eindelijk zover. Na de vele lekken heeft Activion haar Battle Royale game aangekondigd voor de PS4, Xbox One en PC. De game is gratis en ook meteen beschikbaar om te downloaden.

  Na een te vroege aankondiging op de PSN dat Call of Duty: Warzone zou verschijnen, heeft uitgever Activision maar besloten om hun nieuwe game officieel aan te kondigen. Call of Duty: Warzone zal twee modi gaan aanbieden: Plunder en een Battle Royale-modus die zich af peelt op één grote map en ruimte biedt aan 150 spelers. In Warzone zullen de spelers droppen in een gebied genaamd Verdansk. Hier kunnen ze wapens zoeken en uitrusting verzamelen om zichzelf te beschermen tegen de rest. Wie als laatste overblijft, wint de match.

  Warzone heeft ook unieke features, waarbij spelers bijvoorbeeld cash kunnen verzamelen om zo Field Upgrades, Killstreaks en Revive Tokens te ontgrendelen of te verbeteren. Ook is er een feature genaamd contracts, waarmee je extra mini-missies kan uitvoeren met je squad. Er is nog niet bekendgemaakt wat voor missies dit zijn, maar naar verluidt kan je er bijzondere loot, geld en ervaringspunten mee verdienen.

  Warzone biedt ook meerdere manier voor spelers die verslagen zijn om terug te komen in het gevecht. Als je eenmaal bent verslagen beland je in The Gulag, waar je door middel van een één-tegen-één gevecht een revive kan verdienen. Ook is het mogelijk om meerdere revives te verdienen door middel van verschillende Cash-items.

  De tweede game-mode in Call of Duty: Warzone heet Plunder. In deze modus racen teams tegen elkaar om zoveel mogelijk cash te ontvangen. Dit kan je doen door middel van supply boxen stelen, vijanden uitschakelen, contracten afmaken of Cash stortingen controleren. De game mode is niet te vergelijken met de Battle Royale-modus, aangezien je oneindig kan respawnen en je zelfgemaakte loadout kan gebruiken.

  Call of Duty: Warzone zal crossplay ondersteunen tussen console en PC. Ook zullen alle spelers dezelfde voortgang meemaken tussen platformen. Alle inkopen binnen de game zullen dus overgaan als je bijvoorbeeld op PC en PS4 speelt. De game is gratis op te spelen, het enige wat je nodig hebt is een account. Duik jij vandaag meteen Call of Duty: Warzone in?

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.