Disney maakt Night at the Museum en Home Alone reboot voor Disney+

  In de afgelopen jaren hebben we heel wat nieuwe versies van Disney films gezien. Niet iedereen is blij met de remakes van Disneyklassiekers, maar financieel scoren ze meestal goed. Nu heeft Disney laten weten ook aan de gang te willen met recente aanwinsten uit de stal van 20th Century Fox, onder andere met een Home Alone reboot voor Disney+.

  Disney

  De entertainmentgigant maakte deze plannen kenbaar tijdens een bespreking van de opbrengsten van de afgelopen periode. Naast een Home Alone reboot voor het streamingplatform werd ook gesproken van vergelijkbare plannen voor Night at the Museum, Diary of a Wimpy Kid en Cheaper by the Dozen. Deze franchises komen allemaal bij 21st Century Fox vandaan, een bedrijf dat eerder dit jaar werd overgenomen door Disney.

  Hoe zou een Home Alone reboot voor Disney+ er uitzien?

  Het is nog onduidelijk wat Disney precies wil met de reboots van deze Fox films. Het voor de hand liggende antwoord is films, maar een exclusieve Disney+ serie is ook een mogelijkheid. Uiteraard hoeft niet voor alle reboots die het bedrijf van plan is te maken hetzelfde format gevolgd te worden.

  Disney+ lanceert op 12 november in de VS. Een releasedatum voor Nederland is vooralsnog onbekend. Lees onze special over Disney+ series om meer te weten te komen over de content die naar het platform komt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.