'Disney gaat ook nieuwe animatiefilms omtoveren in live-action'

News
vrijdag, 27 oktober 2023 om 17:30
frozen 2f1591783799
Mogelijk gaat Disney nog een stapje verder met de live-actions films. Naar verluidt werkt het bedrijf namelijk aan verfilmingen van nieuwe animatiefilms, waaronder Princess and the Frog, Tangled en Frozen.
Hoewel er nog geen officiële aankondiging is geweest, zouden Frozen, Princess and the Frog, Tangled en Tarzan op de lijst staan voor een live-action film. Dat meldt The DisInsider. Het is duidelijk dat Disney vasthoudt aan hun strategie om hun klassieke animatiefilms nieuw leven in te blazen voor hedendaagse publieken, maar de keuze voor deze specifieke films heeft enige vragen opgeroepen.
De genoemde films zijn namelijk niet zo oud zijn als de eerdere live-action remakes van Disney, zoals Cinderella, The Lion King en Aladdin. Veel fans vragen zich af of het nodig is om films opnieuw te maken die nog niet echt nostalgisch zijn voor het publiek, vooral als het gaat om films als Frozen en Tangled, die nog relatief recent zijn uitgebracht.

Nog meer live-action verfilmingen

Op dit moment heeft Disney al drie live-action films gebaseerd op hun geanimeerde klassiekers op de planning staan, waaronder films over Sneeuwwitje, een spin-off over Mufasa en de uiterst populaire Moana. Naast deze titels heeft Disney nog veel meer live-action remakes in ontwikkeling, van Hercules tot Bambi, en zelfs De Klokkenluider van Notre Dame. Deze snelle stroom van live-action aanpassingen heeft sommigen afgevraagd of Disney misschien te snel gaat, vooral met betrekking tot films die nog vers in het geheugen liggen.
De grote vraag is voor wie deze live-action remakes bedoeld zijn. Terwijl sommige klassiekers een nieuw publiek kunnen aanspreken, is het niet meteen duidelijk wie er zit te wachten op een nieuwe versie van films die heel recent zijn uitgekomen. Of deze aanpassingen hetzelfde succes zullen oogsten als eerdere live-action remakes, blijft afwachten.

Populair Nieuws