Disney en Pixar komen met Mario Kart-concurrent

News
zaterdag, 12 februari 2022 om 8:00
disney speedstormf1644592560
Goed nieuws voor Pixar en Mario Kart-fans, want binnenkort komt er een nieuwe racegame uit op de Nintendo Switch. Dit is niet zomaar een racegame, je kan namelijk racen met je favoriete Disney- en Pixar-karakters.
De nieuwe game heet Disney Speedstorm, en komt deze zomer naar de PC en consoles, hoewel nog niet bekend is welke consoles precies naast de Nintendo Switch. In de game kun je spelen als je favoriete DIsney- of Pixar-karakter, elk met zijn of haar sterke en zwakke kanten. De mappen waar je op speelt zijn ook volledig geïnspireerd door Disney en Pixar films. Game studio Gameloft ontwikkelt de game.
Welke karakters er allemaal in voorkomen is onduidelijk, een paar zijn wel al bekend, waaronder Mickey Mouse, Sully en Captain Jack Sparrow. Elk karakter heeft daarnaast ook een bepaalde type. Mickey Mouse is bijvoorbeeld een snelheids-karakter, terwijl Sully een power-karakter is. Dit betekent dat het grote monster uit Monster Inc. schade kan doen aan andere racers.
Disney Speedstorm wordt gratis om te spelen, maar mogelijk zal je in de toekomst wel moeten gaan betalen voor nieuwe tracks en personages. Om Disney Speedstorm te spelen heb je wel een Nintendo Switch Online-abonnement nodig.

Wat is nog meer nieuw rondom Nintendo?

Tijdens het Nintendo Direct event zijn nog meer aangename aankondigingen gemaakt rondom de Nintendo Switch. Er is namelijk een Mario Kart 8 Deluxe DLC aangekondigd, die maar liefst 48 nieuwe banen bevat. Deze DLC zal tussen nu en 2023 op de markt komen. Ook komt er een sequel op Wii Sports naar de Nintendo Switch, namelijk Nintendo Switch sports. Een erg originele naam is het misschien niet, maar dat neemt niet weg dat het wel een unieke sport ervaring aanbiedt. In de zomer van 2022 komt de game naar de Nintendo Switch.

Populair Nieuws