Disintegration launch trailer komt binnen met een knal

  Op 16 juni lanceert Disintegration, de allereerste game van V1 Interactive. In de launch trailer laat de ontwikkelaar explosieve gameplay zien en wordt er gehint naar het verhaal.

  De launch trailer van Disintegration begint utopisch. Wetenschappers hebben een manier gevonden om het menselijk brein over te zetten in een robotlichaam, waardoor er veel minder belasting is op de schaarse grondstoffen die nog beschikbaar zijn op aarde. Eén probleem: de organisatie Rayonne slaat erin door en wil elk mens permanent omtoveren in een robot.

  Gelukkig zijn er nog dappere zielen die strijden voor het voortbestaan van de mensheid. Eén daarvan is Romer Shoal, de protagonist van het verhaal. Als speler mag jij stappen in zijn schoenen - en Shoal’s hovercraft-achtige Gravcycle - om de strijd aan te gaan tegen de Rayonne.

  Nieuwe studio met veel ervaring

  Zoals de launch trailer van Disintegration laat zien zal dat gaan met veel explosies, maar de game zal ook veel tactisch inzicht van de speler verwachten. Zo vreemd is dat ook niet, met oud-ontwikkelaars die hebben meegewerkt aan de Halo en SOCOM series.

  Check snel hieronder de launch trailer van V1’s interactive eerste game. Wil je weten hoe de game door ons is ontvangen, lees dan ook zeker onze review van Disintegration.

  Disintegration

  Verkijgbaar vanaf 16 june 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.