Dikke Xbox One en PS4 deals in de Game Mania new gen used sale

  Ben je nog op zoek naar die ene blockbuster voor PS4 of Xbox One? Dan moet je snel naar de website van Game Mania surfen. Daar zijn nu de new gen used sale afgetrapt, waarbij de nieuwste titels met een flinke korting aangeboden worden. De site staat bol van dikke deals op used games!

  Game Mania pakt flink uit op het moment. De digitale bakken met used games bij de webshop puilen uit en dus is het tijd voor een sale op de tofste games. De sale richt zich op new gen games en daarbij zit een heel aantal pareltjes voor de PlayStation 4 en Xbox One. Wij hebben hieronder een paar toffe titels voor je op een rij gezet, natuurlijk direct voorzien van een link zodat je de game gelijk kunt kopen.

  PlayStation 4 - Used new gen sale voor thuislevering

  Xbox One - Used new gen sale voor thuislevering

  De new gen used games die we hierboven noemen zijn allemaal flink afgeprijsd. Het betreft gebruikte games, maar wel titels die in goede staat zijn. Daarnaast heeft Game Mania op al deze games nog een andere aanbieding lopen, waardoor je collectie wel heel goedkoop compleet gemaakt kan worden. Als je namelijk drie new gen used games uit de sale koopt, krijg je ze voor 25 euro in totaal. Deze aanbieding loopt de hele maand augustus bij Game Mania.

  Ook nieuwe games flink afgeprijsd bij Game Mania

  Wat betreft nieuwe games heeft Game Mania ook een flink aantal aanbiedingen. Hiermee kun je niet alleen je backlog op het gebied van wat oudere titels uit de new gen used sales wat langer doen worden, maar is het ook interessant om die ene recente titel aan te schaffen waar je al een tijdje op zit te azen.

  Genoeg aanbiedingen dus bij Game Mania. Naast deze titels zijn er nog veel meer dikke deals bij de gameshop te vinden. Neem dus zeker een kijkje op de site om snel je collectie compleet te maken. Laat ons ook vooral even weten welke game je koopt in de reacties hieronder.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.