Deze iPhone gaat snel verdwijnen!

News
vrijdag, 17 september 2021 om 17:30
applef1631607554
Deze week heeft Apple de iPhone 13 serie aangekondigd. Hierdoor zijn er een hoop iPhone varianten bij gekomen. Er verdwijnen natuurlijk ook weer iPhones. De iPhones die verdwijnen zijn al bekendgemaakt, maar nu verdwijnt er nog een versie zonder aankondiging.
De iPhone die uit de schappen van Apple's webwinkel is verdwenen, is de iPhone SE. Deze iPhone is nog niet zo oud, de smartphone komt namelijk uit het begin van 2020. Niet alle varianten van deze telefoon verdwijnen. Alleen de versie met 256GB opslagcapaciteit is plotseling niet meer te koop.
De versies met 64GB en 128GB zijn momenteel nog wel te koop. Het gebeurt wel eens dat iPhones verdwijnen zonder speciale aankondiging. Opvallend is wel dat de iPhone nog te koop was voor het Apple event. Het bedrijf kon dus best de iPhone opnoemen samen met de andere iPhones die Apple officieel uit de webshop heeft gehaald.

Nog niet te laat

Apple heeft de iPhone dan wel uit haar eigen winkel gehaald, maar het is voor nu nog mogelijk om de iPhone te kopen. Bijvoorbeeld bij webwinkels die ze nog op voorraad hebben, maar de regel 'op is op' geldt daarbij wel. Als je deze iPhone nog wil aanschaffen zou je dat nu moeten doen.
De Amerikaanse techfabrikant heeft geen duidelijkheid gegeven waarom precies het model met de 256 GB uit de webwinkel is verdwenen, maar de andere versies nog wel verkrijgbaar zijn. Het kan te maken hebben met dat de verkoopcijfers van het model niet echt goed zijn, maar voor nu weet alleen Apple de echte reden.

Populair Nieuws