Reageer en Win: Total Recall Remaster op Blu-ray!

Article
vrijdag, 17 september 2021 om 17:00
total recall st 4 jpg sd lowf1631887470
Dankzij de weergoden hebben we een mooi weekend in het verschiet. Met de Reageer en Win kunnen we dat weekend nog eens wat mooier maken, want deze week geven we namelijk de Blu-ray weg van de Total Recall Remaster!

Winnaars afgelopen week

Vorige week konden jullie kans maken op 3x een jaarabonnement op Norton 360 for Gamers. Daarvoor moesten jullie minimaal drie keer reageren onder artikelen deze week.
De winnaars van Norton 360 for Gamers zijn geworden... bumbel, Mowser en darroox!
Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar prijsvraag@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

Reageer en Win – Total Recall Remaster op Blu-ray!

Arnold Schwarzenegger heeft in zijn filmcarriere in een hele hoop klassiekers gespeeld, van Predator en Terminator tot aan Total Recall. Laastgenoemde film heeft recent een geremasterde versie gekregen, met een mooie upgrade naar 4K. Wil je de klassieker dus in al haar glorie beleven, dan hebben we goed nieuws voor je. Deze week geven we namelijk de Blu-ray van Total Recall weg! Naast de verbeterde visuals kan je ook genieten van veel extra's, zoals audiocommentaar van Schwarzenegger en regisseu Paul Verhoeven, een making of en uitleg met hoe de special effects van Total Recall zijn gemaakt.
Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Je mag natuurlijk ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).