Deze games verdwijnen binnenkort van de Xbox Game Pass

News
dinsdag, 03 januari 2023 om 16:00
persona xboxf1655058034
Op de Xbox Series S en X is het een komen en gaan van titels die onderdeel uitmaken van de Xbox Game Pass. Het werkt net zoals met streamingdiensten van tv-en filmseries. De licenties houden soms op en het is handig om gewoon het aanbod te verfrissen. Maar welke games kun je binnenkort niet meer spelen via Game Pass?
Wij hebben voor je uitgezocht welke games er straks verdwijnen van de Game Pass. Mocht je die titels nog willen spelen, doe dat dus gauw, voordat ze verdwijnen. Mocht je nu middenin een titel zitten en geen tijd meer hebben om deze 'gratis' uit te spelen via Game Pass, dan is er geen man overboord. Je kan altijd de desbetreffende titel kopen en verder gaan met je save-game. Op die manier is de game altijd van jou. Via Game Pass gebruik je de games alleen maar.

Welke games verdwijnen van Game Pass?

Hoe dan ook, dit zijn de titels die zullen verdwijnen op de Xbox Series S en X:
  • The Anacrusis
  • Danganronpa: Trigger Happy
  • Nobody saves the world
  • Pupperazzi
  • Windjammers
Het zijn misschien niet de meest bekekende titels, maar goed, ze verdwijnen dus wel. Danganronpa: Trigger Happy is waarschijnlijk de meest bekende uit de lijst. Dit is een Japanse game, een visual novel over een niet al te vriendelijke teddy beer. Eerder een teddybeer die heel wat mensen terroriseert en dat alles in een hele vrolijke Japanse stijl. Knotsgek dus.
Er staat overigens geen datum vermeld op Xbox wanneer de titels exact verdwijnen behalve binnenkort.

Populair Nieuws