Deze games komen in oktober naar Xbox Game Pass!

News
dinsdag, 04 oktober 2022 om 17:00
xbox game passf1628271615
Zie je de eerste week van de maand gaan, dan komen de nieuwe Game Pass games eraan, kunnen we wel stellen. Oktober is daarop geen uitzondering. Via Xbox Wire laat Microsoft weten wat we de komende weken kunnen verwachten.
Oktober is natuurlijk de maand van Halloween, iets wat Xbox ook niet is ontgaan. Een aantal van de nieuwe Game Pass games biedt dan ook enige horror of wat monsters. Zo komen bijvoorbeeld Scorn en A Plague Tale Requiem naar de dienst.
Die twee games zijn natuurlijk niet de enige titels die Xbox deze maand brengt. Er zijn al titels aangekondigd voor de periode tot en met 18 oktober. Hieronder zetten we ze voor je op een rij.
Er zijn dus weer heel wat mooie games die je deze maand kunt spelen via Game Pass. Bovendien volgt er halverwege de maand nog een golf. Welke games er dan worden toegevoegd horen we tegen die tijd.

Game Pass verliest ook games

Er zijn helaas ook wat games die het einde van de maand niet halen op Game Pass. Deze games staan er nog tot 15 oktober op, dus als je ze wil uitproberen heb je nog wel even. Het gaat om de volgende titels: