Details PS5-upgrade van FIFA 21 bekendgemaakt

  FIFA 21 is al even uit voor PS4 en Xbox One en de game komt ook naar de PS5 en Series X/S. Voor de PS5-upgrade maakt de game een flinke sprong. De details van die sprong zijn nu bekendgemaakt via de PlayStation Blog.

  Op de PlayStation 5 kun je van de footie smullen met next-gen visuals waarbij alles op en om het veld er net even gelikter uitziet. De resolutie gaat hierbij niet alleen omhoog, maar er wordt ook gebruik gemaakt van Livelight Rendering. Hierdoor is de belichting van de virtuele stadions nóg beter en de beleving van de footie nog realistischer.

  De PS5-versie van FIFA 21 maakt gebruik van de adaptieve triggers en haptische feedback van de DualSense-controller. Als een voetballer uitgeput is, zal het bijvoorbeeld moeilijker zijn om de knoppen in te drukken. Zodra een voetballer met flinke kracht schiet of een tackle maakt, merk je dat door haptische feedback aan de trillingen van de controller.

  FIFA 21 PS5 upgrade gratis voor PS4 bezitters

  EA maakt naast deze toffe details bekend dat niemand die de PS4-versie van de game heeft, opnieuw op pad hoeft om de PS5-variant te kopen. De game kent namelijk een gratis upgrade, zolang je deze maar inwisselt voordat de nieuwe FIFA-game uitkomt. Je hebt dus bijna een jaar de tijd om dat te doen zoals het er nu uit ziet.

  FIFA 21 is vanaf 4 december speelbaar op PlayStation 5.

  FIFA 21

  Verkijgbaar vanaf 9 october 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.