Destiny 2 zal ook naar PS5 en Xbox Series X komen

  Liefhebbers van de looter shooter Destiny 2 kunnen aan het einde van dit jaar ook van de game genieten op een sterker systeem. Bungie heeft namelijk bekendgemaakt dat de game naar de PlayStation 5 en Xbox One komt.

  Wanneer de next-gen consoles verschijnen op de markt aan het einde van 2020, zal heeft Destiny 2 alweer haar derde verjaardag erop zitten. Bij lancering kreeg de game alleen veel kritiek, met name door het gebrek aan het content, maar ontwikkelaar heeft sindsdien hard gewerkt om de problemen op te lossen.

  Destiny 2 naar next-gen

  Sinds de lancering van de grote uitbreiding Forsaken zijn de fans weer teruggekeerd naar de game en Bungie wil die spelers voorlopig aan zich blijven binden. Destiny 2 zal daarom ook naar de PlayStation 5 en Xbox Series X komen wanneer de nieuwe consoles lanceren. Dat heeft de ontwikkelaar, en sinds kort ook de uitgever van Destiny 2, bekendgemaakt via Twitter.

  Meer details zullen binnenkort worden gedeeld. Zo is het bijvoorbeeld de vraag of de game gebruik zal maken van de Smart Delivery feature van de Xbox Series X, waarmee spelers hun Xbox One-versie van een game kunnen omruilen voor een next-gen versie.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.