Apex Legends season 5 map getoond in nieuwe trailer

  Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben Seizoen 5 afgetrapt met een nieuwe trailer, waarin de nieuwe map met een aantal veranderingen getoond wordt. In Season 5 met de naam Fortune’s Favor begint de zoektocht naar The Broken Ghost. Een van de opvallendste wijzigingen is dat Skull Town van de kaart verdwenen is.

  Met de release van Season 5 - Fortune’s Favor begint de zoektocht naar The Broken Ghost, met een uitgebreide verhaallijn die wekelijks uitgebreid wordt met nieuwe quests. Met het uitvoeren van deze quests kunnen beloningen vrijgespeeld worden. De quests vinden plaats in de niet competitieve verhaallijn en hier jagen spelers op treasure packs die op de map verborgen zijn om de mysteries van Apex Legends op te lossen.

  Met het nieuwe seizoen wordt ook een nieuwe held geïntroduceerd: Loba Andrade. Zij is een meesterdief. We weten nog niet heel veel van deze nieuwe heldin, maar wel weten we dat met de aankomst van Loba de begraven geheimen van Kings Canyon bloot gelegd worden, waarmee daar een heel nieuw speldeel op de maart onthuld wordt.

  Naast de gratis content komt er ook een nieuwe Battle Pass beschikbaar, die weer diverse beloningen ontgrendelt. Bij de start van het nieuwe seizoen wordt ook Ranked Leagues Series 4 gestart, en wel in Kings Canyon. In juni gaat deze weer terug naar World’s Edge.

  Seizoen 5 van Apex Legends start op 12 mei. Apex Legends is te spelen op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

  Apex Legends

  Verkijgbaar vanaf 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.