Destiny 2 update voor next gen krijgt verbeteringen

News
donderdag, 10 december 2020 om 17:30
destiny 2 beyond lightf1591713941
Als je van plan bent om Destiny 2 op next gen te spelen, dan hebben we goed nieuws voor je. Bungie heeft namelijk laten weten dat zij onder andere een FOV slider en 4K 60FPS-ondersteuning gaat bieden op de Xbox Series X en PS5. De features zullen vanaf het begin beschikbaar zijn op next gen.

Destiny 2 update voor next gen is om van te dromen

Een FOV slider betekent dat het gezichtsveld van de speler een stuk groter gaat worden. Je zoomt als het waren uit in de wereld om je heen, waardoor er veel meer tegelijkertijd op het scherm te zien is. Deze feature zal beschikbaar zijn op alle next gen consoles, dus de PS5, Xbox Series X en Xbox Series S. We zullen hieronder een uitgebreid schema plaatsen, waar je kunt zien welke features wel of niet beschikbaar zijn op de verschillende consoles.
De bekendmaking van deze features werd door Bungie gedaan in een blogpost. Hier zien we dat de Xbox Series S toch wel echt een groot nadeel gaat krijgen ten opzichte van de andere consoles. Zo zal de resolutie een maximum zijn van 1080p op Xbox Series S, waar dat op de Xbox Series X en PS5 4K is.

FOV is optioneel op next gen

Dat deze features beschikbaar zijn zegt niet dat je deze ook daadwerkelijk moet gebruiken. De FOV slider is namelijk optioneel en is aan te passen naar jouw voorkeur. Als je van de 120hz ondersteuning gebruik wil maken, dan zou je ook een tv of monitor nodig hebben die een HDMI 2.1-poort heeft. Als je dit niet hebt, dan kun je hier geen gebruik van maken. Dit is geen grote dealbreaker, maar zolang je het weet, kun je er altijd rekening mee houden.
Gaan jullie Destiny 2 op next gen spelen? Laat het ons weten in de comments. Vertel dan ook op welk console je dit gaat doen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties