Dit zijn de gratis Xbox Games with Gold voor augustus 2021

Article
vrijdag, 30 juli 2021 om 13:00
darksiders 3 release gelekt door microsoft store 135693 3
Microsoft heeft mooi op tijd de gratis Xbox Games with Gold voor augustus 2021 onthuld en de line-up voor komende maand liegt er niet om. We mogen op avontuur in maar liefst drie verschillende games die ons van de hete krochten van de hel naar een ijzige omgeving meenemen. De vierde game laat ons daarnaast flink knokken. Dit zijn de Games with Gold voor augustus 2021!

Darksiders 3

De eerste gratis Xbox Game with Gold voor augustus 2021 is Darksiders 3. Waar in de eerste twee delen Ruiters van de Apocalyps War en Death al op pad gingen in een enorme wereld om de balans te herstellen tussen hemel en hel, is het nu de beurt aan Fury. Zij is de zus van de twee heren en de derde ruiter die een hele eigen missie heeft in het gevecht op aarde.
Met Fury onder de knoppen neem je het op tegen gedrochten uit de hel en gevallen engelen. Met je zweep in de ene hand en allerlei magische krachten in de andere ga je op pad om de zeven hoofdzonden een kopje kleiner te maken. De enorme ‘open’ wereld geeft je daarbij een post apocalyptisch gevoel door de kenmerkende grafische stijl die THQ aan de franchise heeft ontleend, waardoor je de game in één zucht uit wil spelen.
Darksiders 3 is gratis tussen 1 en 31 augustus 2021.
111111111f1570195427

Yooka Laylee

De tweede game neemt je mee naar een hele andere wereld dan die uit Darksiders 3. Yooka Laylee stuurt je met Yooka de groene hagedis en Laylee de vleermuis op pad om de snode plannen van Capital B te dwarsbomen. Hij wil alle boeken op de wereld opslokken en dat mag natuurlijk niet gebeuren.
Met een enorm aantal speciale vaardigheden moeten de helden op pad in een vrolijke, kleurrijke wereld. Onderweg komen ze van alles tegen zoals de verzamelbare Pagies, uitdagingen, quizzen, multiplayergames en meer. Natuurlijk is er ook een heleboel gevaar in de vorm van hilarische vijanden en grote bazen die verslagen moeten worden, dus maak je klaar voor een groots avontuur.
Yooka-Laylee is gratis tussen 16 augustus en 15 september 2021.
lost planet 3 48817

Lost Planet 3

Van kleurrijk gaan we naar koud, guur en flets. Lost Planet 3 neemt je mee naar een enorm avontuur waarin de extreme weersomstandigheden je leven bedreigen. Erger nog, er zijn allerlei nieuwe monsters actief op de planeet E.D.N. II en als kers op de taart speelt er van alles rondom de thermische energie van de planeet. Met Jim Peyton onder de knoppen ga je de strijd aan met het weer, de monsters en andere elementen om je gezin te onderhouden. Al snel ontdek je dat er iets niet pluis is en dat trapt een nieuw avontuur af vol schrikmomenten, actie en avontuur!
Lost Planet 3 is gratis tussen 1 en 15 augustus 2021.
20210729 garouf1627559696

Garou: Mark of the Wolves

Na drie uiteenlopende avonturen is er nog ruimte voor één game die iets heel anders doet. Garou Mark of the Wolves laat je namelijk knokken alsof je leven er vanaf hangt. Het King of Fighters toernooi is weer los gebarsten en dit keer heftiger dan ooit. Met een van de 14 karakters (twaalf plus twee bonuskarakters) ga je op de vuist in gevechten tegen de computer of andere spelers in de verschillende modi van de game.
Je kunt onder andere aan de slag met de nieuwe mechanics T.O.P, Breaking en meer, terwijl de klassieke NEO GEO vechtgame je de meest toffe moves uit laat voeren en laat smikkelen van de iconische tweedimensionale grafische stijl. Als bonus kun je de illustraties en de soundtracks van de game beluisteren in de menu’s.
Garou: Mark of the Wolves is gratis tussen 16 en 31 augustus 2021.