Deathloops haperingen eindelijk aangepakt

News
donderdag, 23 september 2021 om 17:30
deadf1632306449
Deathloop had al een tijdje last van stotterproblemen. In de laatste patch waren weliswaar enkele bugs aangepast, maar de haperingen waren nog altijd te zien. Nu is er een patch uit die het allemaal opgelost heeft.
Dinsdag werd de patch, alleen voor PC, doorgevoerd. Hierdoor moet het stotteren van de game tenminste al wat meer stoppen. In de patch notes wordt het stotteren genoemd wanneer spelers hun muis bewegen en de camera in game draaien. De ontwikkelaars zijn op de hoogte van spelers die stotteren ervaren op een hoge framerate, er wordt hard aan gewerkt om dat te repareren. In de patch notes lieten ze het volgende weten.
Sinds de release op 14 september is dit stotteren al aanwezig voor de PC-versie van de game. Uit eerder nieuws bleek dat veel spelers denken dat het aan de Denuvo anti-piracy ligt, maar volgens testers ligt het probleem ergens anders.
Een andere game die ook problemen had aan het begin van de launch was Dishonored 2. Door het verwijderen van de DRM software was het stotter probleem opgelost. Nu lijkt het erop dat hetzelfde probleem bij Deathloop zit. De developers waren ervan op de hoogte en nu is er dus een patch voor uitgekomen. Gamers met een hogere framerate zullen alleen nog even op hun patch moeten wachten.

Wat is Deathloop?

De game Deathloop is nog gloednieuw. In de game speel je op het eiland Blackreef, hier zit je gevangen in een eindeloze loop die maar op één manier opgelost kan worden: Schakel alle targets uit in de juiste volgorde. Het klinkt makkelijker dan je denkt, want eerst moet je alle targets zien te vinden, en onthouden in welke volgorde ze uitgeschakelt moeten worden.

Populair Nieuws

Laatste Reacties