Dishonered 2 gameplay trailer met Corvo Attano in de hoofdrol

  Bethesda heeft een nieuwe Dishonered 2 gameplay trailer vrijgegeven. In de hoofdrol staat niemand minder dan Corvo Attano, de protagonist van het eerste deel. In deze verhaalgedreven trailer plant hij zijn wraak op Delilah, die de troon van zijn dochter Empress Emily Kaldwin in beslag wist te nemen.

  In Dishonered 2 nemen spelers de rol van de bovennatuurlijke huurmoordenaar weer op zich. Het volgende hoofdstuk in de geprezen Dishonored saga geeft spelers de keuze om te spelen als Empress Emily Kaldwin of koninklijke beschermer Corvo Attano. Elk karakter heeft een unieke set aan krachten, wapens en gadgets. In de nieuwste Dishonered 2 gameplay trailer wordt Corvo getoond.

  Dishonered 2 gameplay trailer toont Corvo's vernieuwde krachten

  Dishonered 2 speelt zich vijftien jaar af na de gebeurtenissen in de eerste game. Koninklijke beschermer Corvo Attano is terug in actie, en het ziet ernaar uit dat hij beter en sterker geworden is. Hij beschikt nog steeds over zijn kenmerkende krachten, maar ze hebben allemaal een upgrade gekregen sinds het uitkomen van de game in 2012.

  Corvo's Blink vaardigheid staat het nu toe om de tijd te pauzeren, zodat je je aankomstpunt kunt kiezen. De kracht Possesion kan overslaan naar dichtbijzijnde vijanden, om zo op een compleet nieuwe manier onopgemerkt naar je bestemming te kunnen sluipen en Bend Time stelt Corvo in staat om de tijd te manipuleren.

  In Dishonered 2 ontdek je de nieuwe wereld van Karnaca, waar een mystieke en industriële sfeer hangt. Met welk karakter en hoe je dat doet is aan jou. Het verhaal past zich, net zoals in de het eerste deel, aan de keuze van de speler aan. De keuze om te spelen met de nieuwe protagonist Emily Kaldwin of oude bekende Corvo Attano heeft dan ook invloed op de loop van het verhaal.

  Dishonored 2 lanceert wereldwijd op 11 november 2016 voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Dishonored 2

  Verkijgbaar vanaf 11 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.