Update - Deathloop releasedatum officieel onthuld

  De Deathloop releasedatum lijkt via de PlayStation Store te zijn gelekt. De timed exclusive voor de PS5 dook in de PlayStation Store van Nieuw-Zeeland op met een releasedatum op 20 mei 2021. De game zou oorspronkelijk rond de lancering van de PlayStation 5 uitkomen.

  Update - Deathloop releasedatum officieel

  Arkane Studios heeft de releasedatum van Deathloop inmiddels officieel bevestigd. De game komt op 21 mei 2021 uit op de PlayStation 5 en PC. Tevens zijn pre-orders voor de game gelanceerd.

  Met het live gaan van de pre-orders zijn ook de pre-order bonussen onthuld. Wie de game vroegtijdig bestelt, krijgt de Storm Rider-skin voor Colt, een One Trinket in-game buff en een wapen dat uit Dishonered lijkt te komen, genaamd Royal Protector Machete.

  Oorspronkelijk bericht:

  In de PlayStation Store van Nieuw-Zeeland dook ineens een releasedatum op voor de Bethesda-game die eerder dit jaar werd uitgesteld. Destijds werd gesteld dat er meer tijd nodig was om de game op te poetsen, maar een nieuwe releasedatum werd niet gegeven. Alleen werd toen duidelijk dat de game in 2021 zou verschijnen.

  Check hieronder de foto uit de Nieuw-Zeelandse PlayStation Store.

  Deathloop releasedatum kan vals zijn

  Deathloop is de gloednieuwe game van Arkane Studios, de onwikkelaar van de geliefde Dishonered-titels. Of de releasedatum van 20 mei 2021 is nog wel de vraag, gezien dit soort lekken niet altijd juist blijken te zijn. Een paar jaar geleden bleek de God of War releasedatum lek immers ook niet te kloppen.

  Opvallend is dat Bethesda Deathloop uitgeeft. De uitgever wordt volgend jaar voor 7,5 miljard dollar overgenomen door Microsoft. De deal op Deathloop als exclusive tijdelijk naar de PlayStation 5 te brengen stond alleen al op poten, waardoor Microsoft, zodra het Bethesda in handen heeft, ook deze afspraak moet gaan nakomen.

  Deathloop

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.