Deadpool heeft eindelijk zijn weg naar Fortnite gevonden

  Het zat er al een paar maanden aan te komen, maar Deadpool maakt nu echt zijn opwachting in Fortnite. Op welke manier de Mercenary with a Mouth precies zal verschijnen is nog niet bekend.

  Na de start van het tweede seizoen van Fortnite Chapter 2 stuitten spelers al snel op een verborgen Easter Egg. Door op een WC-deur te klikken, kwamen ze terecht in het kantoor van Deadpool: de badkamer. De spraakmakende superheld was alleen nergens te bekennen, er waren alleen een aantal challenges om te voltooien.

  We moesten er een paar maanden geduld voor hebben, maar Deadpool is nu eindelijk aangekomen in Fortnite. Dat is aangekondigd door het officiële Deadpool Twitter-account. Wade Wilson belooft ons muziek, taco’s en heel veel Deadpool. De huurling zal vanaf vandaag het feestje crashen.

  Deadpool skin of meer?

  Op welke manier dat wordt gedaan is alleen nog even onbekend. Een nieuwe skin lijkt een zekerheidje, maar de kans is groot dat er nog meer bij komt kijken. Met eerdere samenwerking met Disney waren er namelijk ook speciale events en game-modi. Met de knotsgekke ideeën van Deadpool is de kans zeer aannemelijk dat spelers voorlopig geen normaal potje Fortnite zullen spelen.

  Update - Skin van Deadpool beschikbaar

  Heb je altijd al als Deadpool door de wereld van Fortnite willen rennen en schieten, dan heb je mazzel. De skin van de Merc With a Mouth is namelijk beschikbaar in de Battle Royale game.

  Dit artikel is op 20 juli 2020 bijgewerkt.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.