'De The Walking Dead films krijgen R-rating voor bloed en geweld'

  Komend jaar mogen we de eerst van de drie The Walking Dead films verwachten. De film moeten volgens Daniel Richtman gruwelijk en bloederig worden. Volgens Richtman krijgen de film een rating die alleen voor volwassenen is, wat garant staat voor onder andere bloed, grof taalgebruik en andere heftige beelden.

  AMC

  Richtman lekt de informatie op zijn Patreon-account, maar er is nog niets bevestigd. Daarom moet dit bericht ook met een flinke korrel zout genomen worden. Hij meldt dat er een harde R-rating onderweg is voor de film. Deze rating komt voorbij als er grof taalgebruik, geweld, seks of bloed en gore voorbij komt. De films zullen sowieso wel gore met zich meebrengen, maar de harde rating belooft waarschijnlijk ook veel op het gebied van geweld en bloed. Volgend jaar worden de opnames voor de eerste film gestart en in datzelfde jaar moet de eerste film nog uitkomen.

  The Walking Dead films volgen Rick Grimes

  In de The Walking Dead filmtrilogie volgen we Rick Grimes (Andrew Lincoln) die door CRM in een helikopter afgevoerd is. Dit gebeurde in het negende seizoen van de serie, waarna er nagenoeg geen spoor van de man meer gezien is in de AMC-serie. Dat moet in de films gaan veranderen, gezien deze zich richten op Grimes zijn avonturen na zijn aftocht in de serie.

  De Civic Republic Military (CRM) heeft daar alles mee te maken en van die organisatie zien we de laatste tijd meer. In de spin off World Beyond wordt namelijk steeds meer onthuld over de gruwelijke aard van CRM. Onderzoekers van de organisatie doen onderzoek naar een geneesmiddel, maar overschrijden daarbij alle grenzen en moralen. Zo worden experimenten op mensen gedaan die ofwel in een ondode veranderen of gewoon sterven op een gruwelijke manier. Of dat ook het lot van Grimes is, gaan we hopelijk snel zien.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.