Apple Stores tijdens lockdown toch open op afspraak

News
donderdag, 31 december 2020 om 10:00
apple 132960
Sinds de tweede lockdown een feit is, zijn alle niet-essentiële winkels gesloten. Dat betekent dat de elektronicaketens en telecomwinkels hun deuren dicht moeten houden. Apple gooit nu toch een select aantal Apple Stores open voor iPhone reparaties.
Voor Apple-bezitters is er tijdens de tweede lockdown die vanaf 15 december geldt een goed bericht. Een handjevol Apple winkels opent namelijk haar deuren op afspraakl voor iPhone reparaties. De Apple Store in Amsterdam, Haarlem en Den Haag zijn op afspraak geopend tussen 10:00 en 16:00 uur meldt Apple. De opening is specifiek voor mensen die een kapot Apple apparaat hebben. Even een iPhone 12 kopen is er dus niet bij.

Apple winkels alléén open voor ondersteuning van een Genius

Apple benadrukt op haar website dat er alleen op afspraak gekomen kan worden. Zonder afspraak blijft ook tussen 10:00 en 16:00 uur de deur dicht. Daarbij is de winkel alleen open voor ondersteuning van een Genius. Bij een bezoek aan de Apple Store wordt een mondkapje verstrekt en worden de regels omtrent veiligheid nageleefd. Zo mogen er niet te veel mensen een winkel binnen, wordt veilige afstand bewaard en zijn er (op afstand) temperatuurcontroles.
Hoewel de Apple Store geen essentiële winkel is, is het toch fijn als je terecht kunt met problemen rondom je iPhone of iPad. Of de opening ook toegestaan is in verband met de regels is niet bekend.

Populair Nieuws