De speler staat centraal in verhaal Halo Infinite multiplayer

News
vrijdag, 25 juni 2021 om 17:00
halo infinite master chieff1616493849
Het lijkt erop dat niet alleen de singleplayer-campagne van Halo Infinite een verhaal gaat krijgen, maar ook de multiplayer. In een blogpost heeft ontwikkelaar 343 Industries daar meer informatie over gedeeld.
Waar veel fans hadden verwacht getrakteerd te worden op nieuwe beelden van de Halo Infinite singleplayer campagne op E3 2021, kwam Microsoft juist met de multiplayer van de game op de Xbox & Bethesda games showcase aanzetten. Net zoals vorige Halo-delen moet de multiplayer namelijk weer een grote rol gaan spelen.
In een blogpost heeft 343 Industries duidelijk gemaakt wat voor invloed de multiplayer heeft op het universum van Halo. Volgens de Head of Creative voor Halo Infinite, Joseph Staten, zal de multiplayer namelijk ook een verhaal gaan krijgen. Het eerste seizoen heeft dan ook de naam Heroes of Reach.

Halo Infinite multiplayer wordt gratis

Spelers die zin hebben in de multiplayer van Halo Infinite, maar niks hebben met het verhaal rondom Master Chief kunnen helemaal genieten van de game dit jaar. Microsoft heeft namelijk bekendgemaakt dat de multiplayer van Halo Infinite helemaal gratis wordt. Uiteraard kan je wel een Battle Pass aanschaffen als je nog meer uit de multiplayer modi wil halen.