De meest gewilde PS5-game is een titel die je absoluut niet zou verwachten

News
zondag, 30 juni 2024 om 9:00
dualsense ps5f1603819788
Als je denkt aan PlayStation 5 games die momenteel op het verlanglijstje staan van veel gamers, denk je misschien aan titels als Assassin’s Creed Shadows of AstroBot, nietwaar? De meest gewilde bij bol voor PS5 is toch echt heel wat anders.
Bij bol zijn games te koop en je kunt in de lijst selecteren op de meest gewilde games van het moment. Er is alleen iets opvallends aan de hand. Want de meest gewilde PS5-game van nu is een sportgame.

Verrassende game op één

En nee, dat is niet EA Sports FC 2024. Dat was wellicht nog logisch geweest met het huidige EK, ook al is het een oudere game. De meest gewilde PS5-game is: Tour de France 2024.
Nu schijnt het zonnetje en kan het lekker zijn om op de fiets wat vitamine D tegemoet te rijden, maar wie had dit verwacht?
Bol geeft de volgende omschrijving van de wielrenner game:
‘In Tour de France 2024 krijgen spelers de kans om te strijden in de 'Grande Boucle' en in de grootste ASO-koersen om het recht op het dragen van de gele trui op te eisen. 2024 is een groot jaar omdat de vier grootste sterren van het peloton voor de eerste keer ooit tegen elkaar strijden in de Tour de France om de eerste plaats in het klassement te bereiken.'
Tour de France 2024 - PS5 Image
Tour de France 2024 - PS5
EUR40.1749.99
Op voorraad
Koop op bol.

Nieuwe mogelijkheden

In deze uitgave is het overigens ook mogelijk om via multiplayer het op te nemen tegen andere fietsers. Wie is de beste? Verder zijn er ten opzichte van eerdere delen vernieuwingen uitgebracht, zoals nieuwe profploegen, nieuwe uitdagingen en de multiplayermodus Criterium.

Waar kijk jij naar uit?

Heb jij deze game op je wenslijstje staan? Of ga je toch liever straks voor Assassin’s Creed Shadows of AstrBot, of misschien wel de nieuwste Call of duty? Laat het ons vooral weten in de comments.

Populair Nieuws

Laatste Reacties