De laatste film uit de After-reeks komt binnenkort naar de bioscoop

News
zondag, 31 juli 2022 om 10:00
after we collided st 1 jpg sd lowf1610374875
After We Fell krijgt binnenkort een vervolg. In augustus komt namelijk After Ever Happy naar de bioscoop, het laatste deel in de geliefde reeks.
De After-reeks heeft de laatste jaren een enorme schare fans vergaard. Talloze fans kunnen niet wachten om erachter te komen hoe het verhaal van Tessa Young (gespeeld door Josephine Langford) en Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) verder zal gaan. En daar hoeven ze gelukkig niet lang meer op te wachten.
After Ever Happy, de laatste film in de reeks, zal namelijk in premiere gaan op 25 augustus 2022 in de Nederlandse bioscopen. Daarmee hebben Nederlandse fans mazzel, want de film zal pas twee weken later uitkomen in de Verenigde Staten, op 7 september om precies te zijn.
De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Anna Todd en wordt geregisseerd door Castille Landon. De regisseur is ook verantwoordelijk geweest voor After We Fell en daarmee de enige director uit de reeks die twee films voor haar rekening heeft mogen nemen.

Waar gaat After Ever Happy over?

Let op: dit gedeelte bevat spoilers!
In het laatste deel van de After-reeks komt de relatie tussen Hardin en Tessa op losse schroeven te staan, nadat Tessa te maken krijgt met een persoonlijke tragedie en Hardin meer leert over zijn eigen verleden. Zal het paar hun moeilijkheden kunnen overkomen en samen een gelukkig einde krijgen? Daar zullen we in augustus eindelijk duidelijkheid over krijgen.

Populair Nieuws