De kwaliteit van Xbox gameplay-opnames moeten beter worden

News
vrijdag, 26 november 2021 om 16:30
xbox series xf1637772091
Het team achter Xbox wil met een manier komen waardoor gameplay opnames in hogere kwaliteit terug te kijken zijn. Dit heeft Jason Ronald, de Director of Program Management bij Xbox, gezegd in een podcast waar hij te gast was.
Het is al langer mogelijk om op de Xbox een gedeelte van je gameplay op te nemen. Dit kan je dan bijvoorbeeld delen met vrienden, of bewaren voor jezelf om later terug te kijken. Volgens Ronald zouden ze bij Xbox willen dat de kwaliteit van de opnames omhoog gaat. Het staat zelfs hoog op het lijstje van dingen die ze nog willen gaan aanpakken voor de Xbox Series X en S.

Nog veel werk te doen voor Xbox

Ronald zegt in de podcast dat het team van Xbox al een aantal verbeteringen heeft gedaan aan de opnamekwaliteit, maar er nog steeds aan gewerkt moet worden. Het team luistert ook naar feedback van de Xbox spelers om te kijken wat de gebruikers graag zien.
Het is onwaarschijnlijk dat er dit jaar nog een update komt waarin deze verbeteringen worden toegevoegd. Ronald zegt dat het een belangrijke toevoeging zal gaan worden in 2022, dus we zullen waarschijnlijk ergens dat jaar verbeteringen moeten zien in de kwaliteit.
Microsoft heeft grote plannen voor de Xbox Series X. De toevoeging van een betere opnamekwaliteit is maar één van de vele dingen die nog staan te gebeuren. Onlangs is het nog mogelijk geworden om een aantal Xbox Game Pass games te streamen via de Xbox dankzij de toevoeging van Cloud Gaming.

Populair Nieuws

Laatste Reacties