De Halloween Pass keert terug in Red Dead Online

News
woensdag, 12 oktober 2022 om 14:00
red dead online halloween pass 2 maskf1635431303
Halloween komt er bijna aan en Red Dead Online is deze maand dan ook omgetoverd in een griezelige versie van het wilde westen. Zo kan je nu opnieuw meedoen aan de Halloween Pass!
De nachten worden langer en het kwik zakt, wat betekent dat Halloween eraan komt. Veel games vieren dat vaak in stijl en dat geldt ook voor Red Dead Online. Rockstar heeft voor de griezelige feestdag een hoop speciale evenementen in het leven geroepen.
Daar valt de terugkeer van de Halloween Pass 2 onder. De speciale versie van de Outlaw Pass werd vorig jaar geïntroduceerd, maar is nu weer even terug tot en met 31 oktober. Iedereen die Rank 15 haalt van de Halloween Pass, of dat vorig jaar al heeft gedaan, krijgt daarnaast de Hired Gun Kit. Dit pakket bestaat uit verschillende beloningen, waaronder de Fierro Bandana en een flinke lading Capitale.

Meer Halloween content in Red Dead Online

Naast de Halloween Pass kan je de feestdag ook op andere manieren vieren in Red Dead Online. Zo komt er op 18 oktober een nieuwe Telegram Mission genaamd False Hopes & Prophecy. Ook is er een All Hallows-versie van Call to Arms vanaf 18 oktober te spelen, die bovendien drie keer zoveel dollar en XP oplevert.
De komende tijd zijn er ook de PvP-modi Fear of the Dark en Dead of Night te spelen. Eerstgenoemde wordt momenteel uitgelicht in de Featured Series, waardoor je maar liefst drie keer zoveel beloningen kan verdienen. En lukt het je om een potje te winnen, dan krijg je ook nog eens een Bluewater Marsh Treasure Map!