De gratis PlayStation Plus games van juli 2020 zijn bekend

  Sony is deze maand wat laat met haar onthulling van de PlayStation Plus games. Maar we vergeven het Sony, want in juli 2020 krijgen we niet twee, maar drie gratis PlayStation Plus games.

  Sony viert deze maand dat PlayStation Plus 10 jaar bestaat. Nu is in de afgelopen tien jaar het aanbod aan gratis games niet altijd even goed geweest, maar desondanks mochten we elke maand opnieuw smullen van minimaal twee games. Ook deze maand mogen we weer smullen en dat doen we met niemand anders dan Lara Croft in de spotlight. Rise of the Tomb Raider is namelijk de eerste PlayStation Plus game van juli 2020.

  De tweede PlayStation Plus game is wat sportiever, alhoewel Lara ook behoorlijk sportief is als je al het klimmen en klauteren van de dame meetelt. Voor de tweede game verruilen we de bergen en begroeiing in voor het basketbalveld. NBA 2K20 laat je namelijk een lekker potje ballen tegen AI of tegen vrienden als tweede gratis PlayStation Plus game.

  Geen PSPlus abonnement? Niet getreurd. De game zijn via onderstaande links ook te koop.

  Bonusgame

  Wie jarig is trakteert en dus is er deze maand een bonusgame te downloaden voor PlayStation 4 bezitters. In de line-up van juli 2020 is namelijk Erica toegevoegd. Deze game neemt je mee op een interactief avontuur dat je soms lastige keuzes laat maken.

  Dat is nog niet alles, want Sony heeft voor iedereen (met of zonder PS Plus abonnement) een gratis thema dat tijdelijk te downloaden zal zijn. Daarbij zal er vanaf 4 juli een gratis multiplayer weekend gehouden worden, waarbij iedereen online kan spelen.

  De gratis PlayStation Plus games van juli 2020 zijn vanaf 7 juli beschikbaar.

  Rise of the Tomb Raider

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.