Call of Duty Warzone kampt met irritante bug

  Via Twitter hebben spelers van Call of Duty Warzone flink geklaagd over een vervelende bug. Riot Shields lijken hun werk niet meer te doen, waardoor spelers onterecht sterven en naar de goelag moeten voor een tweede kans.

  De bekende YouTuber TheseKnivesOnly beklaagde zich afgelopen weekend over de bug in Warzone. In een gameplay video laat hij zien dat zijn karakter neergeschoten wordt. Dit terwijl hij in een hoekje zit met een riot shield in zijn armen. Normaal gesproken biedt dit weerstand tegen aanvallen, maar wanneer zijn vijand recht op hem afgelopen komt schiet deze dwars door het riot shield heen. Iets wat natuurlijk niet de bedoeling is in Warzone.

  Schild op de rug

  In een video op zijn YouTube-kanaal laat hij de bug uitgebreider zien. Een aantal keer wordt TheseKnivesOnly door zijn riot shield doodgeschoten. Ook legt hij uit dat wanneer de tegenstander zijn karakter tegenkomt, deze niet ziet dat hij een riot shield voor zich heeft. De tegenstander ziet juist dat het schild op de rug zit. Dit terwijl het schild zich wel degelijk in de handen van de speler bevindt en voor zich heeft.

  De video is inmiddels al bijna 175 duizend keer bekeken. In de video dreigt de YouTuber te stoppen met Call of Duty Warzone als de bug niet wordt opgelost.

  Joe Cecot van ontwikkelaar Infinity Ward liet via Twitter weten dat het bovenop het probleem zit en de bug gaat onderzoeken. Het is niet duidelijk hoe lang de bug nog in Warzone zal zitten.

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.