De echte Super Nintendo World gaat binnenkort open

News
zaterdag, 17 december 2022 om 9:00
Dat er druk wordt gewerkt aan een Super Nintendo World in Universal Studios Hollywood is al een tijdje bekend. Het einde van de werkzaamheden zijn in zicht en een datum van wanneer het park opengaat is ook bekend.
In Japan is de Super Nintendo World al een tijdje open, maar vanaf februari 2023 kun je er ook voor kiezen om naar Amerika te gaan om het park te bezoeken. Dan is namelijk de opening van Super Nintendo World park Hollywood, zo meldt het pretpark.
Ga je liever in een andere stad naar het park dan kun je wachten tot 2025, dan wordt het Super Nintendo Word park in Orlando geopend. Dat wordt dan de derde Super Nintendo World in de wereld.

Interactief

Het leuke aan dit pretpark is dat het allemaal interactief werkt. Zo krijg je bij binnenkomst een Power-Up band. De band houdt je score bij door het hele park terwijl je verschillende uitdagingen aangaat, digitale munten verzamelt en meer. Zo ervaar je een nieuwe manier van spelen. Je kunt de uitdagingen individueel of in teams doen. Haal zoveel mogelijk punten om sleutels te ontgrendelen. Ook kun je in het park met verschillende Mario personages op de foto.

Belevenissen

Ook is er een Toadstool Cafe waar je een hapje kan eten met Mario-thema en ook zijn er andere merchandise elementen rond Bowser’s Castle, waar ook de Mario Kart attractie te vinden is.
Er is niks gezegd over de toekomstplannen van dit park, zo weten we ook niet of er meer attracties gaan komen. We weten dus alleen nog dat er nog een park in Orlando komt. Er zal ook een 1-UP Factory-winkel komen waar je leuke Mario-themed merchandise kunt kopen, zoals knuffels en hoeden.
Super Nintendo World zal komen in een uitgebreid gebied van Universal Studios Lower Lot. Lower Lot is de thuisbasis van de Jurrasic World, The Mummy en Transformers attracties.

Populair Nieuws