Nieuwe Harry Potter game nu al met korting te scoren bij Media Markt

News
zaterdag, 17 december 2022 om 9:30
hogwarts legacyf1609859698
De nieuwste Harry Potter game is nog niet eens uit, maar nu al tegen korting te pre-orderen bij Media Markt. Hoewel het niet om een hele hoge korting gaat, is de game nu toch voordelig dan als het spel rond de releasedatum wordt besteld. Het gaat hier uiteraard om Hogwarts Legacy.
Hogwarts Legacy is de nieuwste game die zich in het Harry Potter universum afspeelt, terug naar Zweinstein rond 1800. Media Markt geeft nu voor de release al wat korting op deze komende magische game. Zowel de PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox Series X en Xbox One kunnen rekenen op een aanbieding.

Hogwarts Legacy met korting te pre-orderen

De game is nu voor de PS5 bijvoorbeeld 64.95 euro en dat is tien euro goedkoper dan elders. Want door de inflatie ten gevolge van de oorlog in Oekraïne zijn PS5-games bij meerdere partijen naar een hoogte gebracht van 75 euro. Je zou dus kunnen zeggen dat dit nu een 'normale' oude prijs is om voor te bestellen.
De PlayStation 4 versie is nog iets goedkoper voor 59.99 euro. Houd er rekening mee als je de PS4 versie bestelt, dat je deze later binnen zult krijgen. De releasedatum voor deze variant, alsook voor Xbox One en Switch is 4 april. De PS5-versie en die van de Xbox Series X/S ligt op 10 februari, zo is eerder deze maand bekend geworden.