De Call of Duty: Warzone Metro werkt zo!

  Vanaf 29 september kunnen spelers genieten van een nieuw systeem, namelijk de Call of Duty: Warzone Metro. Wanneer Season 6 van de Battle Pass arriveert kun je namelijk ook gebruikmaken van de metro om zo snel over de map te bewegen.

  Call of Duty: Warzone Metro zorgt voor fast travel

  De Call of Duty: Warzone Metro is toegankelijk vanaf verschillende punten op de map. Vanaf deze punten kun je in twee verschillende richtingen snel reizen naar een ander punt van de metro. Zo wordt het verplaatsen over Verdansk een stuk sneller en makkelijker. Je hoeft geen eindeloze sprintjes meer te trekken om van het gas te ontsnappen.

  De normale ingang van de metro is alleen niet de enige manier om de metro te pakken. Je kunt namelijk ook via een geheime ingang de Call of Duty: Warzone Metro binnentreden. Dit gaat via een brandladder die uitkomt op de straat. Om de metro te gebruiken, moet je wel wachten totdat de metro op jouw station is. De metro zal langs alle stations rijden.

  Call of Duty: Warzone Metro heeft ook tactische waarde

  De metrostations kun je ook gebruiken voor tactische doeleinden. Zo zal de metro niet vertrekken op stations waar wordt gevochten. Dit is een kans voor spelers om even op adem te komen en zo nodig hun wapens aan te passen of om even te kletsen met je teamgenoten.

  Hoe je de Call of Duty: Warzone Metro gaat gebruiken is dus totaal zelf in te vullen. Wacht je iedereen af bij de ingang? Of gebruik je hem om juist snel weg te komen van vijanden? Season 6 van Call of Duty: Warzone gaat in vanaf 29 september.

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.