De Call of Duty Black Ops Cold War reveal is begonnen

  Het is dan eindelijk zover. De reveal van Call of Duty Black Ops Cold War, het 2020-deel in de populaire shooterserie, is begonnen. Dit keer wordt de reveal alleen wel op een hele bijzondere manier aangepakt...

  De reveal van Call of Duty Black Ops Cold War, de vermoedelijke naam van de nieuwe game, is op een bijzondere wijze afgetrapt. Uitgever Activision heeft via een puzzel het startschot gegeven voor de reveal. Een groot krat met puzzelstukken werd bij verschillende websites, waaronder streamer NoahJ456, afgeleverd. De streamer heeft nu de oplossing gevonden voor de puzzel.

  Toch betekent het oplossen van de puzzel nog niet dat de game officieel onthuld is. De oplossing leidt namelijk naar een nieuwe datum, waarop Activision het volgende deel van de speurtocht uit de doeken zal doen. Tot nu toe is dan ook alleen nog het eerste deel van de puzzel opgelost.

  Check hieronder de tweet van NoahJ456 over wat hij van Activision hoorde.

  Call of Duty Black Ops Cold War details

  Ondanks dat de reveal van Call of Duty Black Ops Cold War nog even op zich laat wachten, zijn er al genoeg details bekend over de game. Via eerdere rapporten is duidelijk dat de game door Treyarch en Raven Software ontwikkeld wordt. Tevens zou het een reboot van de Black Ops-serie betreffen die op een of andere manier intergratie krijgt met Call of Duty Warzone.

  Call of Duty: Black Ops Cold War

  Verkijgbaar vanaf 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.