De beste Netflix series om in korte tijd te bingen

News
zaterdag, 15 februari 2020 om 11:00
bodyguard iconic lf1581351624
Op Netflix staan een heleboel fantastische series en wanneer we nou eenmaal helemaal in een serie zitten, willen we er het liefste zo veel mogelijk afleveringen van. Toch is het ook wel eens fijn om een serie in één keer uit te kijken, zo kan je er bijvoorbeeld een weekend over doen of zelfs een dag. Hier zijn een aantal Netflix series die je in een korte tijd helemaal kunt bekijken.

The Good Place

Ondanks dat er vier seizoenen zijn met best een aantal afleveringen is The Good Place heel fijn en makkelijk om door te bingen. Het is de perfecte serie om op te zetten als je even niks aan je hoofd wilt hebben of gewoon even lekker wilt lachen.
The Good Place speelt zich af in het hiernamaals. Eleanor Shellstrop is na een ongeluk in ‘The Good Place’ terechtgekomen, alleen komt ze er snel achter dat ze hier niet hoort. Deze komedieserie bespreekt serieuze onderwerpen, zoals filosofie en morele waarden, op een ontzettend droge en grappige manier. Daarnaast kun je de gehele serie letterlijk in één keer uitkijken. Eind januari is de laatste aflevering uitgekomen, hiermee is de serie compleet afgerond.
nup 178107 0074f1581352229

Bodyguard

Deze onwijs spannende serie konden we niet uit het lijstje weglaten. Bodyguard is een politieke thriller die zich afspeelt in het Verenigd Koninkrijk. David Budd is een oorlogsveteraan die lijdt onder PTSS(post traumatische stressstoornis.) Wanneer hij een aanslag weet te voorkomen, krijgt hij promotie om de lijfwacht te worden van Julia Montague, de Minister van Binnenlandse Zaken. Deze serie bestaat uit maar zes afleveringen van ongeveer een uur. Door de spanning en het interessante verhaal blijf je geïnteresseerd en vlieg je zo door de afleveringen heen.
final 16106811 16106801f1581352262

The End of the F***ing world

The End of the F***ing World is een Britse drama-komedieserie, gevuld met gortdroge humor en een bizarre relatie tussen twee tieners die in de raarste situaties terechtkomen. Er zijn twee seizoenen van uitgekomen met allebei acht afleveringen die vaak niet langer dan 20 minuten duren. The End of The F****ing World is gebaseerd op de stripboekenreeks van Charles Forsman.
Het verhaal gaat over twee Britse tieners. Alyssa is depressief en heeft een hekel aan bijna iedereen en James wil eens proberen iemand te vermoorden. Wanneer Alyssa voorstelt om er vandoor te gaan, gaat James met haar mee.
teotfw netflixww s02 ep5 01500927775f1581352304

Ares

Bij deze serie is het eerder de kwestie: Vind je het leuk of vind je het niks? Sommigen zijn dol op deze korte Nederlandse horrorserie, anderen vinden het slordig in elkaar zitten en zelfs een beetje ‘cringe.’ Toch is deze serie zeker het proberen waard. Het camerawerk in deze serie is bijvoorbeeld prachtig en er zijn veel ‘aesthetically pleasing’ shots. Daarnaast is het plot verrassend en mysterieus. Er zijn in totaal acht afleveringen beschikbaar die 30 minuten duren.
netflix ares pimhendriksenphotography 57f1581352370

Mindhunter

Een serie die je ook in een klap kunt uitkijken is Mindhunter. In deze spannende dramaserie volg je twee FBI-agenten die in de jaren 70 seriemoordenaars ondervragen en verhoren om beter in het hoofd van de moordenaars te kunnen kijken, hun gedrag te voorspellen en hopelijk ook andere moordzaken op te lossen.
In de serie gaat het over de ergste misdaden en moordenaars en kom je veel interessante dingen te weten. Ondanks dat er twee seizoenen zijn heeft het eerste seizoen een gesloten einde. Seizoen 1 bevat 10 afleveringen van ongeveer 50 minuten. Seizoen 2 heeft 9 afleveringen, ook rond de 50 minuten.
mh 201b 0043779rf1581353387

Populair Nieuws