De beste aanbiedingen: goedkope games, gadgets en andere gear (week 9)

News
donderdag, 27 februari 2020 om 10:20
shenmue3 review 5f1574800279
Het is een beetje komkommertijd wat betreft gamereleases en datzelfde geldt op het gebied van tech en gadgets. Maar dat betekent niet dat er geen aanbiedingen zijn. Wij zetten de beste aanbiedingen voor jullie op een rijtje. Dit zijn de beste deals van week 9 2020!

PlayStation Store Big in Japan

Sony heeft deze week de Big in Japan sale afgetrapt. Allerlei toffe games die in Japan enorm succesvol zijn kun je nu met flink wat voordeel kopen. Als je de lijst in de PlayStation Store checkt kan het bijna niet anders of je vindt een dikke deal.
Er is namelijk een heel scala aan games afgeprijsd van platformers tot shooters. Hiertussen zitten talloze Final Fantasy games voor een zacht prijsje zoals Final Fantasy VII( 4,99), een hele rij aan Resident Evil Games als de multiplayer shooter Umbrella Corps(2,99). Recentere games die afgeprijsd zijn vind je ook in deze sales. Neem bijvoorbeeld Shenmue III voor 35,99!

Procenten pakken in de Nintendo eShop!

Nintendo pakt deze week ook flink uit in de eShop. De Switch en 3DS. Daar kun je namelijk flink wat procenten besparen op toffe games. Voor de Switch is de lijst met deals het langst deze week,terwijl op de 3DS een handvol titels met korting mee te nemen is. Switch games als Wolfenstein II: The New Colossus(19,99) en Tales of Vesperia(24,99) zijn voor de helft van het geld te krijgen. Daarnaast kun je The Witcher 3 nu kopen met 30% korting(41,99). Nintendo blockbusters zijn ook afgeprijsd : Super Mario Maker 2 en Mario Odyssey kun je met een korting van 33% kopen in de digitale winkel.
samsung galaxy s10f1575040002

Samsung apparaten kopen met korting

Als je nog op zoek bent naar Samsung spullen, dan is deze week je kans. Mediamarkt heeft namelijk de Samsung Mega deals in het leven geroepen en dat betekent korting op alles van het merk. Zo is de Samsung S10 Plus met 128GB afgeprijsd van 764 euro naar 633 euro. Samsung Galaxy Buds koop je met 10 euro korting voor 119 euro deze week.
De aanbieding op Samsung producten is niet beperkt tot alleen smartphones en accessoires. Er zijn allerlei andere Samsung producten in de sale bij Media Markt. 4K televisies, koelkasten, monitoren en surround sets kun je tot 1 maart ook met korting krijgen in de winkels en de webshop.
omen 27f1582731045

OMEN by HP 27 monitor

De laatste deal die wij deze week uitlichten is een monsterlijk sterke gamingmonitor. Wehkamp houdt een lekkere opruiming wat betreft randapparatuur en daar zit deze monitor tussen. Normaal gesproken betaal je voor de OMEN by HP 27 649 euro, maar deze week kun je het scherm voor 549 euro aanschaffen. Als je toevallig een nieuwe monitor nodig hebt, is dat lekker meegenomen!
De monitor heeft een schermgrootte van 68,6 centimerer (27 inch) waarop je in de scherpste resolutie (2560 x 1440 pixels per inch) je games kunt zien. Speciaal voor eSports heeft de monitor een aantal hoogwaardige onderdelen onder de motorkap. Neem bijvoorbeeld de beeldverversing van 165 Hz en de responstijd van 1 milliseconde. Verder heeft de OMEN by HP 27 verschillende dpi niveaus tussen de 400 en 12.000 dpi, Ambient Lighting en NVIDIA G-Sync. Als je dik beest aan je PC gekoppeld hebt, is dat alvast 1-0 voor jou!

De beste aanbiedingen: goedkope games, gadgets en andere gear (week 9)

Dit is een greep uit de selectie met scherpe aanbiedingen voor deze week. Heb jij iets gespot wat we gemist hebben? Laat het vooral weten in de reacties hieronder. We horen het natuurlijk ook graag als je iets uit deze lijst gaat kopen. Happy shopping!

Populair Nieuws