De beste aanbiedingen: goedkope games, gadgets en andere gear (week 5)

News
woensdag, 05 februari 2020 om 16:00
life is strange maxf1595430250
Elke week duiken er op internet verschillende deals op die flink wat besparing op kunnen leveren. Hou je jouw zuurverdiende geld liever in je portemonnee? Check dan deze deals voor goedkope games, gadgets en andere gear. Dit is er in week 5 te scoren!

PlayStation Store deals

Elke week strooit Sony met aantrekkelijke deals in de PlayStation Store. Als je niet zo veel om hoesjes geeft of even snel een game wil spelen, zijn deze deals geweldig om te checken. Wij hebben in de PlayStation Store rondgekeken voor je en daar zijn momenteel de games van Dontnod in de sale. Zo kun je aan de slag met de verhalen in Life is Strange en Life is Strange: Before The Storm voor maar 3,49 euro per stuk. Als je liever de Deluxe Edition van Before the Storm speelt, kan dat voor een euro meer.
Andere deals in de PlayStation Store zijn bijvoorbeeld Overcooked: Gourmet Edition voor 7,99 en Guacamelee 2 voor 5,99. Natuurlijk is er veel meer in de aanbieding in de digitale winkel van Sony, dus geen moment van verveling deze week voor PlayStation 4 bezitters!
the crown seizoen 2 vanaf december op netflix 116134

Eerste seizoenen van series

Als je een liefhebber van series bent en jezelf er regelmatig op betrapt weer een serie te bingewatchen, is de deal van bol.com van deze week interessant. Op de website is namelijk een hele berg aan eerste seizoenen afgeprijsd. Zo kun je aan de slag met het eerste seizoen van The Crown op DVD voor 11,99 euro. Downton Abbey seizoen 1 is op Blu-ray verder flink afgeprijsd van 23,99 naar 7,99 euro en Orange is The New Black kost je in plaats van 25 euro nog maar 12,99 euro.
logitechf1595429920

Logitech G432 7.1 surround headset

Via Coolblue kun je deze week een nieuwe headset scoren. Op de website is een uitgebreid assortiment koptelefoons in de aanbieding, waarbij je telkens wat kostbare euro’s bespaart. Zo is de Logitech G432 7.1 Surround Headset afgeprijsd van 79,99 naar 54,99 euro. De gedrade headset is geschikt voor ieder platform inclusief je mobiele telefoon en heeft een microfoon met ruisonderdrukking. Let wel op als je een console hebt, want de 7.1 virtual surround werkt volgens de G-Hub audio die alleen voor PC beschikbaar is. Op consoles levert de headset een stereogeluid.
razer huntsmanf1595430081

Razer Huntsman Chroma

Als PC-gamer wil je altijd het beste toetsenbord hebben dat er is. Maar als deze kapot is, moet er wel een goede vervanger komen. Gelukkig is er deze week een gaming toetsenbord te vinden tussen de deals. Om precies te zijn is de Razer Huntsman Elite Chroma afgeprijsd bij bol.com. Het toetsenbord laat je weer driftig gamen voor 130 euro, waar je dit eerst 160 euro kostte.
De Razer Huntsman Chroma is volledig verlicht en laat je macro’s instellen voor snelle handelingen in een game. De behuizing is van aluminium en de toetsen zijn volledig mechanisch met de Razer Opto switches. Door de verschillende modi in het toestenbord voorkom je ghosting en heb je een optimale gaming ervaring.
toffe iphone xs max ios 12 features 139607

iPhone XS Max

Wehkamp heeft deze week allerlei leuks van Apple in de aanbieding. Op de website komt bijvoorbeeld de iPhone XS Max voorbij met een flinke korting. Waar het toestel normaal gesproken ongeveer 1600 euro kost, gaat deze nu over de digitale toonbank voor 1279 euro. Het gaat hier om de kleuren Space Grey, Gold en Silver met een opslagcapaciteit van 512 GB. Andere iPhones zijn via Wehkamp ook afgeprijsd, dus het is zeker een kijkje waard als je in de markt bent voor een nieuw Apple toestel.

De beste aanbiedingen van week 5

Dit is een greep uit de selectie van aanbiedingen die we deze week kunnen scoren. Met deze deals kan flink bespaard worden. Heb jij een leuke deal gezien die hier niet bij staat? Laat het ons weten in de reacties hieronder!