Internationale smartphonebeurs MWC gaat ondanks Coronavirus gewoon door

  De wereld wordt momenteel in de greep gehouden door het Coronavirus, maar dat houdt de organisatie van het MWC, het Mobile World Congress, niet tegen. De internationale beurs zegt het aankomende evenement in Barcelona niet af.

  Kippelboy

  Veel winkels en kantoren worden gesloten in China en vliegvelden willen het verkeer uit het land zoveel mogelijk tegenhouden. Ondanks de dreiging van het Coronavirus gaat MWC 2020 gewoon door, zo laat de organisator GSMA weten in een verklaring op haar website.

  “We bouwen bestaande plannen uit om de gezondheid van onze gasten, cliënten en medewerkers te beschermen op het MWC. Onze collega’s over de hele wereld nemen harde maatregelen om het virus in te perken en verdere verspreiding te voorkomen.”

  Verklaring GSMA

  De verklaring komt nadat het Chinese telecombedrijf ZTE heeft aangegeven af te zien van haar persconferentie, na aanleiding van het Coronavirus. Het bedrijf zal wel gewoon op de beursvloer staan om haar producten te tonen. Dat is niet voor elke fabrikant het geval, want LG heeft besloten om helemaal weg te blijven van de beurs. Op 24 februari gaat het MWC van start in Barcelona en zal duren tot de 27ste.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.