De beste aanbiedingen: goedkope games, gadgets en andere gear (week 5)

  Ook deze week kun je een flinke dosis vermaak vinden, zonder je portemonnee of spaarvarken helemaal te hoeven plunderen. Dit zijn de beste aanbieding om goedkope games, gadgets en andere gear in de wacht te slepen. Heb jij zelf toffe aanbiedingen gevonden. Deel ze dan gerust in de reacties!

  Ni No Kuni Remastered: Wrath of the White Witch

  Wil je een game spelen alsof je naar een interactieve anime zit te kijken. Dan kan Ni No Kuni Remastered: Wrath of the White Witch voor jou interessant zijn. Op het moment wordt de titel met maar liefst 33% korting aangeboden in de Nintendo eShop. De prijs is digitaal dus €39,99. Voor die prijs krijg je een game vol avontuur, actie en missies om tot een goed einde te brengen.

  Ben je benieuwd of dit spel bij jou past? Win meer informatie in via de Ni No Kuni Remastered review. Het spel kreeg een 8,5 en werd geprezen doordat het een sterke remaster is. De game brengt je naar een sprookjesachtige wereld die je wil blijven verkennen. Ondertussen leer je personages kennen die goed zijn uitgewerkt. Het verhaal wordt beetje bij beetje duidelijk en ondersteund door prachtig muziek. Soms voelt het spel wat kinderlijk aan, maar als je daar doorheen prikt dan is Ni No Kuni een vrolijk spel wat veel gamers tevreden heeft gesteld.

  The Binding of Isaac (eShop)

  Als Ni No Kuni Remastered niets voor jou is, dan kun je mogelijk je tijd nog vullen met Binding of Isaac. Deze indie game wordt voor maar liefst €20,00 aangeboden in de eShop. Het is een spel wat al wel een tijdje oud is en op flink wat consoles is verschenen. Toch is die elke keer weer door gamers met open armen ontvangen. De indie bied eens wat anders dan hetgeen wat we telkens bij de triple A producties voorbij zien komen. Het spel is ontworpen door dezelfde creatieve geest die ons ook het erg moeilijke (en soms wat frustrerende) Super Meat Boy bracht.

  In The Binding of Isaac speelt de speler als Isaac. Je bent een kelder ingevlucht in deze kelder ligt een oneindigheid aan levels, monsters en voorwerpen op je te wachten. In een rogue-like dungeongame kom je telkens voor nieuwe absurde situaties te staan. Zo vecht je tegen een gigantisch stuk kak (nee niet The Great Mighty Poo) en flinke hoeveelheid andere geschifte personages.

  Xbox Live Deals

  Deze week zijn er ook weer verschillende interessante Xbox Live Deals. De kans is groot dat er voor veel gamers wel iets bij zit wat de moeite waard is. In ieder geval hebben wij voor dit artikel diverse titels gekozen die er tussenuit springen. Het zijn drie titels die ook compleet verschillend van elkaar zijn. Zo zien we superhelden, actie, sensatie en een flink potje profvoetbal voorbijkomen.

  Zo wordt op dit moment Batman Arkham Knight voor maar €14,00 aangeboden. Daarnaast kan Titan Quest voor maar €7,50 aan je collectie worden toegevoegd. Ben je op zoek naar iets anders van dezelfde prijs? Battle Chasers: Nightware gaat er ook voor een prikkie uit. Uiteindelijk wordt een titel als This is the Police 2 voor €9,00 verkocht. Voor de voetbalfans is FIFA 20 in de aanbieding. Op zowel de Champions Edition (nu €45,00), Ultimate Edition (€50,00) en de losse digitale game (nu €34,99) wordt de prijs zo laag door 50% korting aan te bieden!

  Gratis PlayStation en Xbox Games

  Ben je je op zoek naar gratis games, dan hebben we goed nieuws voor zowel Xbox gamers als PlayStation 4-gebruikers. Bij Xbox One kan iedereen vanaf 1 februari racen in TT isle of Man. Het wordt dus tijd om op de motor te stappen en flinke snelheidsrecords neer te zetten in deze racegame. Deze titel wordt gratis aangeboden als onderdeel van de Xbox Live Gold Games.

  Voor de PlayStation Plus gamers kan tot en met 4 februari nog Goat Simulator en Uncharted: The Nathan Drake Collection worden aangeschaft. Daarna vervalt het aanbod om die gratis aan je collectie toe te voegen en maken de twee titels plaats voor drie nieuwe PlayStation Plus games. Zo worden Bioshock: The Collection, The Sims 4 en Firewall Zero Hour (VR) aangeboden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.