Datum van The Game Awards is bekendgemaakt

News
vrijdag, 01 oktober 2021 om 15:00
the game awards 2020f1633089460
Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat het ook weer bijna tijd is voor een nieuwe prijsuitreiking. De organisatie van The Game Awards 2021 heeft nu de datum van de show bekendgemaakt.
The Game Award 2021 zal op dinsdag 9 december gehouden worden. Dat heeft presentator en organisator Geoff Keighley via Twitter bekendgemaakt. Op die dag kan je inloggen om op de livestream mee te kijken, maar je kan er ook voor kiezen om het allemaal in het echt mee te maken. Dan moet je alleen wel even een uitnodiging voor het event en een kaartje naar Los Angeles weten te regelen. Vorig jaar werd The Game Awards door corona helemaal gedigitaliseerd.
In het Microsoft Theater in Los Angeles zal het evenement worden gehouden. We kunnen de volgende aankondigingen verwachten van The Game Awards: de prijzen zelf natuurlijk, een eerste blik op de nieuwste aangekondigde maar ook onaangekondigde games en daarnaast ook nog een aantal muzikale momenten van het Game Awards orkest. Al met al een gezellige boel!

Meer details van The Game Awards komen later

Het event in Los Angeles kan je dus alleen op uitnodiging inkomen. Alle details over gezondheidsregelingen, corona en kandidaten voor de show worden binnenkort aangekondigd. Het is ook nog niet bekend hoe laat het evenement precies gehouden zal worden. Voorgaande edities waren vrij laat in de avond in onze tijdzone.
De laatste jaren is The Game Awards een groot succes. Ondanks dat er vorig jaar geen echt publiek bij aanwezig kon zijn, werd er wel massaal ingestemd op de stream. Maar liefst 83 miljoen mensen hebben toen de prijsuitreiking gevolgd.