Dagdeal: bol.com strooit met korting op Switch, PS4 en PS5-games

News
dinsdag, 05 april 2022 om 11:30
cyberpunk 2077 dificultadf1623074373
Het is een topdag voor koopjesjagers, want bij bol.com is een grote dagdeal gestart. Specifiek zijn het topgames die in de aanbieding zijn, want je kunt nu hoge korting vinden op Switch, PS4 en PlayStation 5-games. Ook voor Xbox-spelers zijn een aantal nieuwe games met lekker wat korting te vinden. Check hier snel de deals.
Bij bol.com kun je alleen vandaag flink besparen op een scala van grote, nieuwe games die voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series en Nintendo Switch zijn verschenen. In totaal zijn er 52 games in de aanbieding te vinden. Wij hebben alvast een aantal van de beste deals voor je uitgelicht hieronder.

Korting op Switch, PS4 en PS5-games bij bol.com

Natuurlijk zijn dit nog niet alle deals die er momenteel in de dagdeal te vinden zijn. Check hier snel het volledige overzicht op de website van bol.com. Wees er alleen wel snel bij, want morgen zijn de aanbiedingen alweer verdwenen. Mocht je te laat binnenkomen, loont het misschien alleen wel om dan nog even AllYourGames te checken, want ook daar zijn flink wat games met korting te vinden.

Populair Nieuws

Laatste Reacties