Cyberpunk 2077 verliest 79 procent spelers op Steam

  We weten allemaal dat Cyberpunk een zeer lastige start heeft gehad. Met schrikbarend veel bugs en zelfs een onspeelbare versie op de PS4 en Xbox One kan het gelukkig alleen maar beter worden in de toekomst van Cyberpunk 2077. Is dit alleen wel nog te redden? Op Steam heeft Cyberpunk 2077 namelijk al 79 procent van zijn spelers verloren in de eerste twee weken.

  Cyberpunk 2077 heeft veel spelers teleurgesteld

  Cyberpunk 2077 is een titel die jarenlang al werd verwacht. Nu dat de game er eindelijk is, kunnen spelers er niet genoeg van krijgen... Of juist wel. De Cyberpunk 2077 release was zo slecht, dat Sony en Microsoft de game zelfs uit de digitale schappen heeft gehaald. Om daar een schepje bovenop te doen kun je zelfs vragen om je geld terug te krijgen.

  Het is dus geen geheim dat de console-versie van Cyberpunk 2077 verre van ideaal is, maar op PC moet het toch allemaal een stuk beter zijn? Ja, dat is het ook, maar ook hier is perfectie ver te zoeken. Volgens data van GitHyp heeft de PC-versie van Steam namelijk 79 procent van zijn spelers verloren in de eerste twee weken.

  Waar dit precies doorkomt, is moeilijk te zeggen. De onvrede rondom de game zal vast en zeker een bijdrage leveren, maar gezien Cyberpunk 2077 een kleinere game is die sneller uitgespeeld kan worden, is het ook realistisch dat de game door velen simpelweg al uit is gespeeld.

  Cyberpunk 2077 kan alleen beter worden, toch?

  Dat er veel werk aan de winkel is is wel duidelijk. Dit is natuurlijk geen normale start voor een in wezen geweldige titel. Of CD Projekt RED nog een inhaalslag kan maken weten we niet. We hopen in ieder geval van wel.

  Wat vinden jullie van de huidige versie van Cyberpunk 2077? Is deze speelbaar? Of gaan jullie nog liever terug naar Marvel's Avengers? Beide opties zijn niet ideaal, maar we zijn benieuwd wat je zal kiezen.

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 10 december 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.