Cyberpunk 2077 op PS4 en Xbox One nog vol bugs

News
donderdag, 10 december 2020 om 12:00
cyberpunk 2077f1681208905
Cyberpunk 2077 is officieel uit sinds 10 december. De game die meerdere malen werd uitgesteld om opgepoest te worden voor een soepele release heeft volgens velen op de PS4 en Xbox One toch nog veel problemen. Fans melden op sociale media enorme bugs, zoals crashes en pop-in.
CD Projekt RED's nieuwe open wereld RPG, Cyberpunk 2077, zit nog vol met bugs. Zo melden verschillende gamers op sociale media. De versie die op de PlayStation 4 en Xbox One is verschenen blijkt nog steeds vol problemen te zitten. Onduidelijk is nog of spelers die massaal clips delen de Day 1 patch al geïnstalleerd hebben.
Tweets worden gedeeld die duidelijk maken dat pop-in veel voorkomt, terwijl andere spelers melding maken van crashes. Anderen hebben last van haperingen. Verder wordt ook veelvoudig melding gemaakt van een slechte framerate die inkakt en daardoor voor problemen zorgt.

Sommige Cyberpunk 2077 bugs al verholpen

Duidelijk is wel dat een deel van de gedeelde problemen ontstaan zijn door het spelen van de verouderde versie van de game. Een aantal spelers wist de game namelijk vroegtijdig in handen te krijgen door vroege bezorgingen en een trucje met tijdzones. Hierdoor worden bugs getoond die al via de aanzienlijke Day One patch zijn verholpen.
Toch zijn nog lang niet alle problemen verholpen. Alle versies van de nieuwe open world game lijken nog te kampen met problemen. Wanneer deze opgelost worden, blijft voor nu dan ook nog de vraag.

Populair Nieuws