Crusader Kings 3 komt in maart naar de PS5 en Xbox Series X

News
vrijdag, 28 januari 2022 om 11:30
f1590751382
Crusader Kings 3, de strategiegame voor PC, komt in maart van dit jaar naar de Xbox Series X en PS5. Paradox Interactive, de studio achter de game, heeft hiervoor gezorgd in samenwerking met Lab42. Het duurt dus niet lang meer voordat de game beschikbaar wordt voor op de console.
Voor het eerst zal er een game uit de Crusader Kings reeks naar console komen. Dat de game naar Xbox kwam werd al een tijdje geleden bekendgemaakt, maar nu is dus ook duidelijk wanneer de game naar console komt. Dit zal zijn op 29 maart 2022. De game zal ook direct te spelen zijn via de Xbox Game Pass.

Hoe werkt Crusader Kings 3 op console?

Om de game geschikt te maken voor de console is geen gemakkelijke taak geweest. PC spelers die de game proberen te spelen op de Xbox of PlayStation zullen wel verschil merken. Dit gaat vooral over de besturing, omdat deze erg moet worden aangepast om goed te kunnen werken met een controller.
De game is een strategiegame en in Crusader Kings III speel je als verschillende generaties aan leiders. De wereld is gebaseerd op de echte wereld, maar jouw keuzes hebben invloed op de uitkomst en hoe landen uiteindelijk zullen vormen. Het doel voor de speler is om een goede dynastie op te zetten. De keuzes je maakt hebben dus een groot effect op hoe het spel verder verloopt.

Populair Nieuws