Crash 4 mogelijk toch naar de Nintendo Switch

  Het ziet er naar uit dat Crash 4 alsnog naar de Nintendo Switch komt. De nieuwe game, Crash Bandicoot 4: It's About Time werd in juni uit de doeken gedaan voor de PlayStation 4 en Xbox One. Een Switch-versie was opvallend genoeg aanwezig, maar lijkt nu alsnog gelekt te zijn.

  Op de officiële website van Crash Bandicoot is bewijs gevonden dat lijkt te verwijzen naar een Switch-versie van de game. In de broncode van de website wordt namelijk verwezen naar de Nintendo Switch als één van de platformen, terwijl de game helemaal niet is aangekondigd voor het platform. De ontdekking werd gedaan door twitter-gebruiker SunwerPrower.

  Het bijzondere aan de broncode is dat de Nintendo Switch tussen de koop-opties van de game is verschenen. Waar deze voor de PlayStation 4 en Xbox One live staan, is hetzelfde niet het geval voor de Nintendo Switch. Hierdoor lijkt het erop alsof de game alsnog naar de Switch gaat komen. Wanneer dit zal zijn, is alleen nog de vraag.

  Crash Bandicoot 4 komt later dit jaar

  Natuurlijk is nog niets bevestigd voor de Switch dus kunnen we er niet honderd procent vanuit gaan dat de game naar de Switch komt. Wel komt de game naar de PlayStation 4 en Xbox One. De release staat namelijk gepland voor een release op 2 oktober. Tot de game uit is kun je nog genieten van de Crash Bandicoot N-Sane Trilogy. Deze verscheen vorig jaar nog op de Nintendo Switch.

  Crash Bandicoot 4: It’s About Time

  Verkijgbaar vanaf 2 october 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.